• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mdd Ogi -Y Bureau van MDD

Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi -Y Bureau van MDD

Met het uitgebreide Mdd Ogi-Y Bureau programma van de topfabrikant Mdd krijgt uw kantoor een strakke uitstraling. Het veelzijdige systeem Ogi-Y kantoormeubilair bezit allerlei functionele en ergonomische details. U kan aan de hand van de weggewerkte kabelgoten ervoor zorgen dat al uw snoeren netjes opgeruimd zijn. U kan in het Ogi-Y bureau gamma kiezen voor een éénpersoons bureau, 2-persoonseiland, 4-persoonseiland of zelfs meer-persoonseilanden. Dit gamma is beschikbaar in verschillende kleuren en u kan het metalen frame en de bureaubladen in aparte kleuren kiezen. Indien u in uw bureaubladen kiest voor de optie Mediabox, kan u uw PC direct aansluiten aangezien er stopcontacten en 'plugin's' aanwezig zijn. Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met 2-4 persoons bureau-eilanden of met meerplekken bureaus. Wel, het Ogi meubelsysteem biedt een oplossing voor elke opstelling. Voor grote projecten kunnen we 2-D en 3-D tekeningen maken zodat u kan zien hoe u kantoor eruit zal zien. Deze kantoormeubelen van de fabrikant Mdd hebben een design uitstraling en kwaliteit zoals de beste Italiaanse topfabrikanten, en dit voor een veel gunstigere prijs. Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi-Y kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi-y Bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/160/180/200b x 80d x 74h cm
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen     

Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! ""Mdd Ogi-Y Bureau"

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen