• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi Y modulaire vergadertafel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi Y modulaire vergadertafel

De Mdd Ogi Y vergadertafel moduleerbaar zijn moduleerbaar en in allerlei soorten en maten en kleuren beschikbaar. Een mooie en praktische vergadertafel doet veel met uw vergaderruimte, het creëert een luxe uitstraling, zorgt voor een zakelijke en productieve werkomgeving en vormt u een ideale onderhandelbasis van uw vergaderruimte. Daarom is het belangrijk de juiste vergadertafel te selecteren die het beste past bij de sfeer die u wilt uitstralen.

Het ruime assortiment van Mdd biedt veel mogelijkheden op het gebied van verschillende vergadertafels. Deze budgetvriendelijke vergadertafel is duurzaam gemaakt uit gecoat melamine en is beschikbaar in negen verschillende kleuren: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, antraciet, aluminium. Onze vergadertafels hebben een blad gemaakt van melamine (houtlook), een krasvast, antispiegelend en duurzaam materiaal. De poten van deze design vergadertafel kunnen apart gekozen worden in aluzilver, antraciet of wit.

Het middenstuk van de tafel is steeds in de kleur van het frame en kan optioneel voorzien worden van een Mediabox met 2 x RJ45, 1 x USB, 1 x HDMI en 4 x 230V stopcontacten. De basisvorm van de meetingtafel heeft een lengte van 120cm(bestaat uit 2 stukken) tot 180cm. Er is een mogelijkheid om de vergadertafel telkens uit te breiden met een aanbouwelement van 120cm tot 180cm. Deze imposante OGI vergadertafel is universeel met elk gamma van MDD. De tafels geschikt voor jarenlang intensief gebruik in uw kantoor en/of vergaderruimte. Deze kwalitatieve kantoormeubelen kunnen ook gebruikt worden als werkeiland of bureau eiland voor de perfecte kantoorinrichting. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Mdd Ogi-y kantoormeubilair vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal:
Melamine gepoedercoated bureau, Aluminium poten
Maten: 120/140/160/180L x 121/141/161D x 74H cm Aanbouw: 120/140/160/180L x 121/141/161D x 74H cm
Kleur: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, antraciet, aluminium

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi Y vergadertafel moduleerbaar