Transport & installatie
Vrachtvrije levering vanaf 750€: Uw kantoormeubelen of design meubelen worden vrachtvrij geleverd vanaf 750€ netto goederenwaarde. Voor bestellingen onder de 750€ worden de transportkosten berekend op het gewicht met een maximum van 55euro(voor BeNeLux!) Montage inclusief vanaf 1.500€: Vanaf 1.500€ netto goederenwaarde worden uw kantoormeubelen gemonteerd geleverd op plaats van gebruik. De verpakkingen worden meegenomen en bent u zeker van een goede montage van uw design meubilair. Indien uw montage-service wenst onder de 1.500€ netto goederenwaarde, contacteert u ons best om een voordelige offerte op te laten maken: [email protected]

Grid tafel eiken massief

€2.538,00€3.070,98 Incl. btw
Info over transport en installatie
Levertijd: Op aanvraag (8 weken)
(*) Uitgezonderd verlofperiodes en behoudens stockbreuk
Artikelcode: 21401
De Arco Grid tafel eiken massief is geschikt voor zowel professioneel gebruik als in de 'Homesfeer'. Is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en maten.
  • Gratis transport vanaf €750(geldig voor BeNeLux)
  • Montage inclusief vanaf €1500 ( enkel voor de BeNeLux!)
Beschrijving

De Arco Grid tafel eiken massief is geschikt voor zowel professioneel gebruik als in de 'Homesfeer'. De Grid vergadertafel van Arco doet zijn naam eer aan: de tafel is voorzien van robuuste houten poten met een zwart of wit onderstel. De tafel heeft een natuurlijke, robuuste uitstraling door het gebruikte materiaal en is gemaakt uit eiken massief.

Deze eiken tafel is verkrijgbaar in volgende standaard-afmetingen 210cm, 240cm, 280 of 320cm telkens met en diepte van 105/110cm en hoogte van 75cm. De Arco Nomad tafel is ontworpen door Jonathan Prestwich. 

Optioneel kan u de tafel verkrijgen met een cable sock om de draden langs de poten weg te werken. Onze professionele monteurs leveren de ARCO kantoormeubelen vrachtvrij en bouwen alles voor u op. Bestel vandaag nog uw Arco Grid meubelen en werk in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp: Jonathan Prestwich voor Arco
Materiaal:
Massief eiken 
Maten: 210, 240, 280, 320l x 105/110b x 75h cm
Kleur bureaublad: zie foto's

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Naast tafels ontwikkelen we ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. We hebben - als Winterswijks familiebedrijf - een lange geschiedenis, maar we zijn een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd! Eén van de pijlers waarop Arco steunt is duurzaamheid. Dit woord lijkt vandaag de dag een modewoord te zijn geworden maar een lange termijn visie hierop – in de breedste zin van het woord – is al vanaf de start een deel van onze bedrijfscultuur. Wij zijn een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf dat het als een essentiële waarde ziet om in Nederland te blijven produceren. Het zit in onze aard om relaties met eigen medewerkers, leveranciers, klanten en ook onze productontwikkeling te bekijken vanuit een duurzaam oogpunt. Arco hanteert voor alle producten een "ecologisch" beleid op het gebied van grondstoffen, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van FSC en PEFC gecertificeerde materialen indien verkrijgbaar. Arco Grid tafel eiken massief