• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IVM New Loop directiebureau

Levertijd 4-5 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IVM New Loop directiebureau

IVM New Loop directiebureau is het systeem dat zich qua design en prijs van de rest onderscheidt. Een asymmetrische spel van massa en leegte is het belangrijkste kenmerk van de New Loop design bureau's: een vintage sfeer, met royale werkbladen, in een gestroomlijnde stijl en met Dark Brown Elm Laminaat, Walnut fineer of wit gloss gelakte afwerking. De glanzend wit gelakte bureaubladen passen best met matzwarte gelakte frames, de Dark Brown Elm laminaat, Walnut fineer passen zowel met de matzwarte gelakte frames als met de mat bronzen frames.

Dit systeemmeubilair kan zowel als gewoon bureau en ook als directiebureau gebruikt worden. De desktops zijn gemaakt van 60 mm dikke holle kern en zijn beschikbaar in twee verschillende versies: New Loop directiebureau een een directiebureau met lage kast. Bijhorend kan u kasten, ladeblokken en een vergadertafel verkrijgen om uw kantoor te vervolledigen. Een volledige inrichting met kwaliteitsmeubelen van de Italiaanse fabrikant IVM.

Deze kantoormeubelen worden vrachtvrij geleverd en worden opgebouwd door onze professionele monteurs. U hoeft niets te doen, wij plaatsen de bureau's op plaats van gebruik en nemen al het vuil terug mee. 

Ontwerp: New Loop voor IVM
Materiaal: 60 mm dikke holle kern topbladen, gelakte metalen frames.
Maten: 210L x 100d x 74h cm of 240L x 100d x 74h cm
Kleur: zie bijlage
 
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen               

Al meer dan 60 jaar bevestigt het topmerk in kantoormeubelen IVM zijn merkidentiteit door middel van praktische, solide en functionele producten. Dit met bijzondere aandacht voor het ontwerp en de kwaliteit van hun materialen.

Kwaliteit bieden voor IVM betekent zich gedragen als betrouwbare en gekwalificeerde gesprekspartner. De kwaliteit van hun kantoormeubilair zorgt voor betrouwbaarheid in de loop van de tijd van het afgewerkte product.
De kwaliteit van de gebruikte materialen, maar ook elegantie, details, eenvoud in de vormen en hoge mate van personalisatie zijn een troef van de verschillende collecties.

Historisch gezien is Brianza, marktleider in de fabricage en levering van kantoormeubilair. Vanaf het ontwerp tot de afwerking zijn de kwaliteitsmeubelen 'Made in Italy'. Elke passage en productiecyclus wordt beheerd in het hoofdkantoor van het bedrijf te Lissone. Van ontwerp tot productie, gebruik van materialen, IVM Office garandeert een volledig Italiaanse patent. 

De kwaliteit van de materialen zorgt voor de  betrouwbaarheid tijdens de fabricage tot de aanlevering van de afgewerkte kantoormeubelen. 
IVM gebruikt 100% van haar productie EPFS-merkpanelen die een percentage formaldehyde-emissies bevatten, zelfs gehalveerd in vergelijking met de vereisten van de geldende wetgeving voor de bescherming van de gezondheid.

Gezondheidsbescherming is de eerste - maar niet de enige - reden waarom IVM EPFS-hout gebruikt. Deze keuze betekent ook: meer vasthouden van schroeven, scharnieren, verbindingen; grotere weerstand tegen gewicht en schokken; betere weerstand tegen slijtage na verloop van tijd.

IVM gebruikt papier van 120 g / m² voor de panelen, het dubbele dat wordt gebruikt voor het coaten van een standaardpaneel. Deze keuze betekent: een tastbaar gevoel van natuurlijkheid; grotere slijtvastheid; een "voor de hand liggende" esthetische kwaliteit.

IVM is een Italiaanse fabrikant die design kantoormeubelen produceert en gespecialiseerd is in directiemeubilair. Brand New Office is officiële verdeler voor de BeNeLux. IVM New Loop directiebureau

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen