• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Nova modulaire vergadertafel
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €403,75 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 8 voor €382,50 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 16 voor €361,25 per stuk en bespaar 15%
Narbutas Nova modulaire vergadertafel

Een universele keuze: Narbutas Nova modulaire vergadertafel!

NOVA-vergadertafels maken deel uit van ons uitgebreide kantoormeubelsysteem dat niet alleen bureaus omvat, maar ook opslag-, vergader- en ontvangstmeubeloplossingen die ideaal zijn voor diegenen die werkruimtes willen opzetten voor individueel / samenwerkend werk en dus te genieten van een samenhangende en handige kantoorruimte.

Met intelligent ontworpen oplossingen kunt u esthetische en goed georganiseerde vergaderruimten creëren. Speciale bureau-inzetstukken zijn functionele en speelse elementen die een andere kleur kunnen hebben dan het bureaublad en die Mediaboxen efficiënt kunnen verbergen. Bovendien loopt elke kabel onder de tafel door horizontale en verticale kabelgoten.

De Nova modulaire vergadertafels bieden plaats aan 6 tot 12 personen, maar er is een optie om een gewenst aantal werkplekken in te stellen met behulp van extra zijpanelen(op aanvraag).

Narbutas Nova hoekbureau brengt een elegante sfeer in elke moderne werkruimte!

Nova Narbutas: een moderne klassieker. Zelfs de naam is afgeleid van het Latijnse woord  en betekent iets "nieuws". Als u het tafelblad of pootkleur wijzigt, kunt u een geheel nieuw bureau maken. Dankzij het universele ontwerp en het functionele bureausysteem kunt u kiezen uit verschillende bureauontwerpen en deze aanpassen aan elke kantoorruimte.

Kabelbeheer

Verder bieden we ook een bureau met kabelgeleiding of kabelbeheer om alle kabels netjes weg te werken. Kies voor één, twee of vier Mediaboxen met elektrificatie en kabeldoorgang(Een Mediabox omvat 2 Lan poorten en 3 stopcontacten). Onder het bureau kan u ook kiezen voor een kabelmand. Het kantoormeubilair van Narbutas biedt vele mogelijkheden!

Breed kantoormeubelsysteem

De Nova-kantoormeubelen omvatten niet alleen moderne hoekbureaus, maar ook verschillende opbergkasten, vergadertafels, ladeblokken en ontvangstmeubel oplossingen die ideaal zijn voor diegenen die werkruimtes willen inrichten voor individueel / samenwerkend werk of voor ontspanning en willen genieten van een coherente en handige kantoorruimte.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas

Wij kunnen alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp: Narbutas
Materiaal:
 Spaanplaat en vezelspaanderplaten, Mdf en metaal.
Maten hoekbureau: H: 74cm x B:140/160/280/320cm x D:164cm

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Narbutas Nova modulaire vergadertafel