• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas My Space akoestische bureaus
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Narbutas My Space akoestische bureaus

Narbutas My Space akoestische bureaus

Open kantoren betekenen meer ruimte, meer licht, meer vrijheid en ... meer lawaai in de werkomgeving. Elke dag worden werknemers geconfronteerd met toenemende uitdagingen bij het vinden van een rustige plek om zich te concentreren, telefoongesprekken te voeren of gewoon te focussen op individueel werk. De Narbutas My Space akoestische bureau is een eenvoudige manier om geluidsafleidingen op afstand te houden en de productiviteit van medewerkers te verhogen.

Een werkruimte die u helpt te ontsnappen uit het kantoorgeluid!


Wij bieden universele akoestische meubels voor het structureren van kantoorruimtes. My Space biedt de gebruiker creatieve vrijheid en heeft twee functies tegelijk: absorbeert geluid en wijst werkgebieden aan. Akoestische schermen zijn gevuld met speciaal akoestisch geluidsabsorberend schuim en zijn bekleed met een stof. Gebruik verschillende kleurencombinaties om niet alleen afzonderlijke ruimtes te maken, maar ook om werkstations in groepen in te delen(op aanvraag).

De optie My Space Desking beschikt over een geïntegreerd bureaublad in drie verschillende maten: 100 x 70cm, 120 x 70cm en 140 x 70cm. U kunt met de  My Space akoestische bureau de vrijstaande schermen gebruiken voor het rangschikken van gewenste composities(op aanvraag).

Minder lawaai, minder chaos

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp: Narbutas
Materiaal:
 88% Wol, 12% Polyamide, spaanplaat en vezelspaanderplaten, Mdf en metaal.
Maten wand: H: 127 x B:107/127/147 x D:101,8

Maten bureaublad: B:100/120/140 x D:70cm

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen      

Narbutais is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Silent room akoestische werkruimte