Aeris

Aeris

Muvman zit- en sta-kruk
€389,00
(€470,69 Incl. btw)
Numo Task ergonomische vergaderstoel
€495,00
(€598,95 Incl. btw)
Swopper ergonomische zitkruk
€579,00
(€700,59 Incl. btw)
Numo Task ergonomische bureaustoel
€610,00
€549,00
(€664,29 Incl. btw)
Swopper zitkruk met wielen
€620,00
(€750,20 Incl. btw)
Numo met houten poten kinematica
€305,00
(€369,05 Incl. btw)
Swopper zitkruk Wolmix
€579,00
(€700,59 Incl. btw)
Swopper leder zitkruk
€637,00
(€770,77 Incl. btw)
3Dee bureaustoel
€881,00
(€1.066,01 Incl. btw)
Numo ergonomische stoel
€363,00
(€439,23 Incl. btw)
Aeris

Ergonomie op kantoor

Ergonomie is tegenwoordig onmisbaar op kantoor. Een goede ergonomische zithouding voorkomt immers nek- en rugklachten, en boost bovenal de productiviteit, motivatie en gezondheid van medewerkers. Op deze drie belangrijke pijlers zet producent Aeris met zijn producten volop in.

 

Aeris

De missie van het bedrijf is dan ook het doorvoeren van een revolutie op het vlak van ergonomie op kantoor en meer beweging in drie dimensies, de 3D-ergonomie. De ergonomische krukken en bureaustoelen van Aeris doen wat ze beloven!

 

Voordelen

De voordelen van ergonomische bureaustoelen en krukken liggen voor de hand: stijve spieren en rug- en nekpijn behoren voorgoed tot het verleden en maken plaats voor meer lichamelijke gezondheid, betere prestaties en een verhoogd welzijn.

 

Innovatieve bureaustoelen en zitkrukken

Dankzij hun ergonomische stoelen en zitkrukken, behoort Aeris tot de top 100 van meest innovatieve kmo-bedrijven in Duitsland. De bekendste producten van Aeris zijn de Swopper (zitkruk), de Muvman (zit-en-sta-kruk), de 3Dee (bureaustoel), de Oyo (ergonomische objectstoel) en de Swoppster (kinderdraaikruk).

 

Unieke kenmerken

Een typisch en uniek kenmerk van de Aeris-stoelen en -zitkrukken is het gebrek aan conventionele comfortkenmerken als armleuningen en een hoofdsteun. Deze voorkomen immers dat je te weinig beweegt. Aeris zorgt ervoor dat je actief en gezond zit, terwijl je geniet van een optimale bewegingsvrijheid.

 

Aeris Swopper ergonomische zitkruk

Gezond en actief zitten terwijl je een optimale bewegingsvrijheid hebt? De Aeris Swopper ergonomische zitkruk zorgt automatisch voor een rechte houding en voorkomt dat medewerkers te weinig bewegen. Met behulp van een gasveer kan de zithoogte worden ingesteld. Ook de horizontale beweegbaarheid en de vering zijn individueel regelbaar.

 

Aeris Swopper zitkruk met wielen

Al van bij het begin valt bij de Aeris Swopper zitkruk met wielen het verschil met een conventionele bureaustoel op: zijn radicale concept doet het zonder de gebruikelijke comfortkenmerken als de hoofdsteun en armleuningen, die beweging verminderen en op den duur ziek maken.

 

Aeris Swopper lederen zitkruk

De Aeris Swopper lederen zitkruk is nog zo’n topper in het rijtje. De wereldwijde eerste 3D-actieve Swopper stimuleert dankzij zijn geoctrooieerde 3D-technologie gezond bewegen en zitten met veelvuldige positieverandering. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd: helemaal aan de kant van de bezitter. Stijfheid en rugpijn behoren tot de verleden tijd.

 

Aeris Swopper zitkruk wolmix

Ook de Aeris Swopper zitkruk uit wolmix scheert hoge toppen. Ruim 96% van alle ondervraagde Swopper-zitkrukbezitters zou opnieuw een Swopper kopen. 98% van hen kan zijn of haar Swopper zelfs niet meer missen en beveelt de stoel of kruk dan ook warm aan.

 

Innovatieve Muvman zit-sta-kruk

De Muvman zit-sta-kruk verenigt een vloeiende overgang tussen zitten en staan, met een perfecte ergonomie, comfort en duurzaamheid. De instelbare ‘Muv-Zone’ reageert op gewichtsverplaatsingen en stimuleert verandering van houding. Daardoor ga je automatisch rechtop zitten, wat bevorderlijk is voor je rug. Deze actieve sta-stoel voldoet aan alle eisen op je werk, zonder compromissen.

 

Ergonomische 3Dee bureaustoel

Dankzij de 3Dee ergonomische bureaustoel ben je constant in beweging. Deze Active-Office-Chair oriënteert zich op de natuurlijke biomechanica en bewegingsvrijheid van de mens en gebruikt daarvoor de bewezen Swopper-technologie. Deze innovatieve stoel kan besteld worden in het grijs, zwart of rood.

 

Toonzaal

Interesse om je kantoor of home office uit te rusten met ergonomische bureaustoelen? Bestel online of neem contact op met de experts van Brand New Office, voor persoonlijk advies op maat. Wil je de stoelen in het echt testen? Maak dan een afspraak en kom naar onze showroom. Je ontdekt er de beste bureaustoelen en zit-sta-krukken.

 

Gevestigde reputatie

Brand New Office geniet van een uitstekende reputatie als leverancier van kantoormeubelen en -accessoires, voor grote of kleine bedrijfsruimtes of home offices. Ergonomie, design en kwaliteit zijn onze belangrijkste pijlers. Wij streven graag samen naar productiviteit en werkcomfort voor jouw medewerkers.

 

Snelle levertijd

Heb je concrete plannen om je kantoorruimte (opnieuw) in te richten? Dan kan je deze snel realiseren. De nieuwe kantoormeubelen uit de centrale voorraad van BNO worden binnen de 10 werkdagen na je online bestelling geleverd. Bestel vandaag nog je Aeris-bureaustoel of Swopper-kruk en geniet deze week nog van een uitzonderlijk zitcomfort en een verhoogde ergonomie op kantoor!