• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Aeris 3Dee bureaustoel
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €755,10 per stuk en bespaar 10%
Aeris 3Dee bureaustoel

De Aeris 3Dee bureaustoel is veruit de meest innovatiefste ergonomische bureaustoel ter wereld. Er bestaan enorm veel verschillende bureaustoelen op de markt, maar welke stoel geeft ons onze natuurlijke bewegingsvrijheid terug, die wij in onze werkdag zijn kwijtgeraakt? Met deze 3Dee Aeris ergonomische stoel bent u constant in beweging door de nieuwe Active-Office-Chair. Wat is er dan zo verschillende aan deze stoel zou je denken, wel de 3Dee oriënteert zich op de natuurlijk biomechanica van de mens – zonder een compromis te sluiten – en gebruikt daarvoor de bewezen Swopper-technologie. Hij kan besteld worden in 3 verschillende Trevira stof kleuren: rood, grijs of zwart. Optioneel kan u kiezen voor een lederen uitvoering, een zitschaal en rugleuning in het aluminium gepolijst. Bestel vandaag de meest ergonomiosche bureaustoel die er bestaat bij Brand New Office!


Ruim 1200 SWOPPER zitkruk bezitters hebben gestemd, en de resultaten zin indrukwekkend. 96 % van alle ondervraagden zou opnieuw een SWOPPER kopen.
- Sinds ik de SWOPPER heb , heb ik minder rugklachten: 91 %
- Ik wil de SWOPPER niet meer missen: 98 %
- Ik heb liever een SWOPPER als een gewone kantoorstoel: 94%
- Ik kan de SWOPPER aanbevelen: 98%
- Ik ben happy met mijn SWOPPER: 97%

Ontwerp:
 Henner Jahns voor Aeris
Maten: 42-56h x 54d cm
Materiaal: drukgegoten aluminium, leder of trevira stof
Technische eigenschappen: Kantelweerstand instelbaar, instelbaar op gewicht
Normen/test: veiligheidsgaslift LGA/GS-getest. TÜV/GS keurmerk

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.

  Vraag ons u op te bellen

De missie van aeris is een revolutie doorvoeren in ergonomie op je werkplek. Onze filosofie is eenvoudig maar effectief: meer beweging! En wel in drie dimensies – dat noemen wij 3D-ergonomie. Dit betekent voor onze klanten: betere gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. Het succes geeft ons gelijk: voor al onze producten – de actiefstoel swopper, de actief stastoel muvman, de actief kinderdraaistoel swoppster, de bureaustoel 3Dee of de objectstoel oyo – geldt dat ze nieuwe maatstaven zetten. Dankzij onze stoelen behoort aeris tot de top 100 van meest innovatieve bedrijven in het Duitse MKB. De bekendste producten van Aeris zijn de Aeris Swopper, Aeris Muvman, Aeris 3Dee, Aeris Oyo en de Aeris Swoppster. Brand New Office kan alle ergonomische krukken, ergonomische stoelen en ergonomische bureaustoelen in een redelijke termijn leveren. 3Dee bureaustoel