• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Aeris Muvman zit- en sta-kruk
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Koop 4 voor €340,10 per stuk en bespaar 5%
Aeris Muvman zit- en sta-kruk

De Aeris Muvman zit- en sta-kruk verenigt een vloeiende overgang tussen zitten en staan met perfecte ergonomie, duurzaamheid en comfort. Deze Muvman kruk werd ontwikkeld door Aeris, dezelfde fabricant dan de Swopper en beschikt over een serie nieuwe patenten. De innovatieve flexzone-technologie van de Muvman ergonomische kruk vermijdt door een flexibel verstelbare zitting drukpunten op de bovenbenen. De instelbare 'Muv-Zone' reageert op gewichtsverplaatsingen en stimuleert verandering van houding. Door deze innovatieve uitvinding ga je automatisch rechtop zitten en is dit natuurlijk bevorderend voor uw rug! Voor verantwoord zitten op verschillende hoogtes en gemakkelijk te verplaatsen kruk, is de Muvman van Aeris de ideale oplossing. De muvman is de eerste actieve stastoel die door technologische en ergonomische innovaties aan alle eisen op je werk voldoet zonder compromissen. 

Ontwerp:
 Henner Jahns voor Aeris
Zitmaten: 48-81h x 31b x 32d cm
Materiaal: staal, rubber, zitting in polyurethaan, polyamide met anti-slip bekleding
Normen/test: veiligheidsgaslift LGA/GS-getest. TÜV/GS keurmerk

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen

De missie van aeris is een revolutie doorvoeren in ergonomie op je werkplek. Onze filosofie is eenvoudig maar effectief: meer beweging! En wel in drie dimensies – dat noemen wij 3D-ergonomie. Dit betekent voor onze klanten: betere gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. Het succes geeft ons gelijk: voor al onze producten – de actiefstoel swopper, de actief stastoel muvman, de actief kinderdraaistoel swoppster, de bureaustoel 3Dee of de objectstoel oyo – geldt dat ze nieuwe maatstaven zetten. Dankzij onze stoelen behoort aeris tot de top 100 van meest innovatieve bedrijven in het Duitse MKB. De bekendste producten van Aeris zijn de Aeris Swopper, Aeris Muvman, Aeris 3Dee, Aeris Oyo en de Aeris Swoppster. Brand New Office kan alle ergonomische krukken, ergonomische stoelen en ergonomische bureaustoelen in een redelijke termijn leveren.
Aeris Muvman