Mara

Mara

Follow Desk verstelbaar bureau
€1.592,00
(€1.926,32 Incl. btw)
Gate Training plooitafels
€329,00
(€398,09 Incl. btw)
Icon 4-spaaks draaistoel met tafel
€944,00
(€1.142,24 Incl. btw)
Follow Desk verstelbaar dubbelbureau
€2.648,00
(€3.204,08 Incl. btw)
Icon 4-spaaks draaistoel hoog
€898,00
(€1.086,58 Incl. btw)
Icon 4-spaaks draaistoel
€827,00
(€1.000,67 Incl. btw)
Mara

Mara is een historisch Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van innovatieve, esthetische en functionele systemen en meubelelementen voor kantoor, gemeenschap en het dagelijks leven. Rigoureus en zorgvuldig onderzoek, innovatieve en geavanceerde productietechnologieën stellen Mara in staat alle productiefasen uit te voeren binnen haar productielocatie in Brescia: van lasersnijden tot lassen, buigen en schilderen. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de eisen op het gebied van veiligheid, weerstand en brandreactie en aan het behalen van Europese certificeringen die ons in staat stellen producten voor te stellen in aanbestedingen voor de openbare ruimte.

Collecties tafels, stoelen en accessoires die over de hele wereld worden verspreid om stimulerende omgevingen te creëren waarin het leven en werken kan plaatsvinden, waardoor het welzijn en comfort van mensen wordt verbeterd.

Wij zijn een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf dat in Italië produceert met alleen hoogwaardige grondstoffen. Het gehele productieproces vindt intern plaats om volledige controle over tijd, kosten en kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Al onze producten worden zowel intern, in een eerste fase, als door gecertificeerde en geautoriseerde internationale instellingen getest.

Mara zet zich in voor respect voor het milieu, duurzame ontwikkeling en intelligente consumptie. Van ontwerp tot productie, elke stap wordt zorgvuldig doordacht en geanalyseerd, rekening houdend met de impact op het milieu, waarbij wordt geprobeerd energieverspilling en materiaalverspilling tot een minimum te beperken.