• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Topstar Open Art ergonomische bureaustoel
Levertijd 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 4 voor €427,80 per stuk en bespaar 7%
Topstar Open Art ergonomische bureaustoel

Wat betreft de vorm is de voordelige Topstar Open Art ergonomische bureaustoel lederlook met armleuning een vrij uniek ontwerp. De rugleuning is gemaakt van een luchtdoorlatend netweefsel dat drie dimensionaal beweegbaar is, waardoor de stoel er trendy en luchtig uitziet. U krijgt extra ondersteuning in de onderrug door de in hoogte verstelbare lendesteun. Het onderstel van de Topstar Open Art ergonomische bureaustoel is aluzilver gelakt, de voorgevormde ergonomische zitting heeft een synchroommechanisme zonder extra functies en de bekleding van Softex-weefsel(lederlook) is in verschillende kleuren beschikbaar. Deze Topstar Open Art bureaustoel met armleuning met zijn actief ademende bekleding in Trevira stof is echt een topper in zijn prijscategorie. De Topstar Open Art bureaustoel is ook verkrijgbaar met een CS Trevirastof. 

Ontwerp: Topstar
Materiaal: Softex(80%katoen - 20%polyeturaan)
Zitmaten:  43-52h x 48b x 50d cm
Normen/test: EN 1335, LGA/GS
Technische eigenschappen: ergonomisch gevormde verstelbare zitting, synchroonmechanisme, armleuning in hoogte verstelbaar, individuele lichaamsgewicht instelling, zitting in hoogte verstelbaar, Tûv getest luchtdoorlatende rugleuning(3D). Rugleuning in mesh, drie dimensionaal beweegbaar, met in hoogte verstelbare lumbale ondersteuning.


Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen             

Topstar is één van de meest moderne bedrijven die zitkrukken, bureaustoelen, ergonomische directiestoelen, bezoekersstoelen, barkrukken alsmede alternatieve zitoplossingen voor elke sector aanmaakt. Door onze bekende Sitness collectie is Topstar de grootste producent op het gebied van ergonomische bureaustoelen met een beweegbare zitting. De gepatenteerde Body-Balance maakt het voor ons mogelijk om telkens weer ergonomische bureaustoelen te produceren: stoelen die altijd in beweging zijn! 

In het hogere segment van kantoormeubelen heeft Topstar het merk Wagner opgericht dateen patent heeft op het Dondola-systeem. Het Dondola zitmechanisme is nu totaal onzichtbaar ingebouwd tussen de zit en het mechanisme. Het koppelt de starre verbinding met het onderste stoelgedeelte. De driedimensionale beweegelijkheid van het zitvlak verhindert dat de zithouding urenlang onveranderd blijft, ondersteund een permanent dynamisch zitten en activeert de rugspieren, volgens het principe van een oefenbal.  

De ergonomische zitkrukken hebben een beweegbaar zitvlak zoals Ergo Sitnessde Sitness zitkruk, Sitness-Ball of de allernieuwste Bob kruk. De ergonomische Sitness zitbal van Topstar beweegt in alle kanten en stimuleert daarbij de rugspieren. Ga regelmatig eens een tijdje op deze zitbal zitten en gun uw rug een kleine trainingssessie. De voordelen liggen voor de hand, of liever gezegd- helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid.

Ervaar onze fantastische wereld en ontdek uw persoonlijke partner voor uw kantoormeubelen en Home office stoelen. Voor elke sector hebben we een breed scala van draaibare stoelen, directiestoelen, krukken en vele andere zitoplossingen voor alle mogelijke toepassingsgebieden. Brand New Office heeft een aantal stoelen van Topstar in haar gamma die snel leverbaar zijn(5-8 werkdagen). De andere bureaustoelen kunnen binnen de 15-20 werkdagen geleverd worden. Topstar Open Art ergonomische bureaustoel