Se7en

Se7en

LX006 vergaderstoel/HomeOffice stoel
€259,00
(€313,39 Incl. btw)
LX002 Ergonomische hoge bureaustoel
€459,00
(€555,39 Incl. btw)
LX007 vergaderstoel
€219,00
(€264,99 Incl. btw)
Se7en bureaustoel LX151
€269,00
(€325,49 Incl. btw)
LX111 Ergo bureaustoel
€369,00
(€446,49 Incl. btw)
LX005 bureaustoel
€429,00
(€519,09 Incl. btw)
LX003 bureaustoel
€429,00
(€519,09 Incl. btw)
Ergonomische bureaustoel Se7en LX282
€449,00
(€543,29 Incl. btw)
Ergonomische bureaustoel Se7en LX212
€329,00
(€398,09 Incl. btw)
Se7en

Just take a seat

Smaken verschillen en dat weten we al te goed bij Se7en. Gelukkig zijn er een tal van mogelijkheden binnen de collectie. Kies de bureaustoel die bij jou past, wij zorgen voor de comfort en kwaliteit. Een ARBO goedgekeurde bureaustoel nodig? No worries, bij Se7en zit je goed.

Dare to think green

Wij willen de wereld beter achter laten dan we haar hebben aangetroffen. Met morgen in ons mind vinden we het dan ook belangrijk dat er verantwoord met hulpbronnen wordt omgegaan en dus zorgen we ervoor dat Se7en zeker 7 jaar mee gaat en voor bijna 100% recyclebaar is.

Je kent het vast wel. Na lang zitten achter een beeldscherm voel je je verkrampt of krijg je last van je nek of schouders. In Nederland zijn er meer dan 2 miljoen mensen met nek-, schouder- en rugklachten. Dit kan worden voorkomen en daar maken we je graag bewust van!

Een goede stoel nodigt je uit om vaak van houding te veranderen, dit noemen we ‘dynamisch zitten’. Zo blijft je bloed stromen en voel je je fitter. Daarbij raden we aan om minimaal ieder uur een pauze te houden of een korte periode staand te werken. Zo werk en leef je écht met plezier.

Bewust zitten

Ons doel is bij Se7en is om jou elk moment van de werkdag steun en comfort te kunnen geven, wat je ook aan het doen bent. Daarbij is het belangrijk dat je stoel goed instelt.

Check hieronder hoe je in 7 stappen jouw Se7en gemakkelijk kunt instellen.

01 Zithoogte

Plaats de voeten ontspannen en vlak op de vloer en stel de hoogte zo in dat de hoek tussen boven- en onderbenen tenminste 90 ° is. Hendel zit rechtsonder de zitting.

02 Zitdiepte

Stel de zitdiepte zo in dat tussen de knieholte en de voorzijde van de zitting minstens 3 cm ruimte is. Voor optimale ondersteuning van de bovenbenen én goede doorbloeding naar de onderbenen.

03 Lendensteun

De voorgevormde lendensteun in de rugleuning dient ter hoogte van de broeksband gepositioneerd te worden. Kies de juiste hoogte van de rugleuning zodat de wervelkolom optimaal ondersteund wordt ter hoogte van de 4e en 5e lendenwervel.

De extra ondersteuning van de onderrug (lenden) kan door middel van de in diepte verstelbare lendensteun individueel aangepast worden. Niet alle stoelen zijn hier mee uitgerust.

04 Synchroontechniek

Activeer de bewegingstechniek van de stoel voor dynamisch en gezond zitten. Dankzij de beweging wordt het stofwisselingsproces in de tussenwervelschijven ondersteund, dit voorkomt vermoeidheid en mogelijke lichamelijke klachten.

05 Gewichtsregeling

Stel de tegendruk van de rugleuning in op het lichaamsgewicht, zodanig dat een optimaal evenwicht ontstaat tussen voldoende ondersteuning en comfortabele beweging.

06 Zitneig

Bepaalde werkhoudingen behoeven speciale ondersteuning en een andere positie van het bekken. De neiging van de zitting is individueel in te stellen. Niet alle stoelen zijn hier mee uitgerust.

07 Armleggers

De juiste hoogte van de armleggers wordt bepaald door de armen ontspannen langs het lichaam te laten hangen en de onderarmen loodrecht op de armleggers te laten steunen. Daarbij dient de hoek tussen boven- en onderarmen ca. 90° te zijn. Zit je aan een in hoogte verstelbare bureau? Deze dient zo ingesteld te zijn dat de bovenzijde van de armleggers en de bovenzijde van het bureaublad gelijk zijn. Zo worden de nek- en schouderspieren merkbaar ontlast, waardoor verkrampingen voorkomen worden.

Se7en bureaustoelen