Een designbureaustoel: de ideale combinatie van comfort en een stijlvolle uitstraling

  • Geplaatst op
Een designbureaustoel: de ideale combinatie van comfort en een stijlvolle uitstraling

Een designbureaustoel koppelt een comfortabele werkhouding aan functionaliteit en een stijlvolle uitstraling. Daarnaast boost het je professionele imago en de productiviteit van je medewerkers. Bij Brand New Office ben je aan het juiste adres voor designbureaustoelen en -meubilair.

Waarom kiezen voor designkantoormeubilair?

 

Er is niets mis met een sobere, eenvoudige zwarte bureaustoel met een alledaagse vormgeving. Maar wil je je kantoor wat meer cachet geven, dan is het een goed idee om te kiezen voor designbureaustoelen. De impact van designkantoormeubilair op je imago en op de productiviteit van je medewerkers is bovendien erg groot.

Medewerkers die zich goed voelen op hun werkplek presteren beter. Tracht daarom een inspirerende en prikkelende werkomgeving te creëren. De inrichting van je kantoor vertelt daarnaast ook het een en ander over de bedrijfscultuur en -waarden. Het interieur weerspiegelt een zekere identiteit en uitstraling, het draagt bij tot een professioneel imago. Een designbureaustoel is alvast een goed begin, maar je kan de lijn ook doortrekken naar het overige kantoormeubilair en de accessoires in je ruimtes.

 

 

Uitstraling en comfort verenigen

Spelen met kleur is één van de meest opvallende kenmerken van hedendaagse meubelontwerpen. Waar een klassieke bureaustoel meestal volledig in het zwart wordt uitgevoerd, combineert een designbureaustoel die hoofdkleur vaak met enkele witte of zilverkleurige accenten. Met een zilveren frame en armleuningen krijgt een bureaustoel al meteen een hoger designgehalte.

 

 

Deze ISIS design bureaustoel is een prima keuze voor een nieuwe bureaustoel. Brand New Office

 

Denk je soms dat het bij designmeubelen enkel om esthetiek gaat? Nee hoor, integendeel!  Functionaliteit is altijd de eerste prioriteit, zeker bij een designbureaustoel. Een goed voorbeeld daarvan is onze ISIS designbureaustoel: dankzij de verchroomde armleuning en wielbasis ademt hij klasse. Tegelijk scoort hij ook bijzonder goed op het vlak van ergonomie.

 


Topmerken voor je designbureaustoel: ontdek ze hier!

Voor een designbureaustoel ben je bij Brand New Office aan het juiste adres. Onze collectie bevat o.a. enkele topmodellen van het Duitse Wagner. Eentje daarvan, de Titan Limited, is een waar design pareltje. Hij is beschikbaar in diverse tinten.

 

Zoals bekend weten ook de Italiaanse designers wat stijl en klasse is. De prachtige ontwerpen van het topmerk SitLand, afgewerkt met ecologisch (runds)leder, zitten ook nog eens zeer comfortabel. Ook zij zijn in verschillende kleuren leverbaar.

 

De experten van Brand New Office ontwikkelden ook hun eigen designkantoormeubelen onder het eigen merk BNO. De perfecte designbureaustoelen voor een hippe kantoorunit!

 

Deze zwart-witte Titan Limited design bureaustoel is van hoge kwaliteit. – Brand New Office

 

Jouw designkantoormeubilair bij Brand New Office

 

Hoe kies ik de beste bureaustoel die helemaal aangepast is aan mijn lichaam? In hoeverre moeten een bureautafel en een stoel samen passen? Vraag raad aan de experts van Brand New Office. Wij schenken veel aandacht aan het uitzoeken van de meest geschikte meubels voor jouw kantoorruimte. Samen slaan we de handen in elkaar!

 

Ontdek ons aanbod en geniet van een snelle levertermijn en kwalitatieve producten.