Luxe kantoormeubelen: een meerwaarde voor uw kantoorruimte

  • Geplaatst op
  • Door Mike De Koster
Luxe kantoormeubelen: een meerwaarde voor uw kantoorruimte

Als zaakvoerder wil je uiteraard enkel het beste voor uw bedrijf en uw medewerkers. Uw kantoorinrichting is zo’n element dat extra aandacht verdient om de productiviteit en sfeer op het werk ten goede te komen. Investeer daarom in luxe kantoormeubelen, een absolute meerwaarde voor uw bedrijf.

Waarom investeren in luxe kantoormeubelen?

Uw kantoor of de ontvangstruimte van uw bedrijf is een visitekaartje. U wil natuurlijk een goede eerste indruk maken bij uw klanten of bezoekers en dat doet u ook door hen te ontvangen in een aangename ruimte.

 

Wat zijn de voordelen van luxe kantoormeubelen?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor luxe kantoormeubelen, maar we hebben de belangrijkste alvast voor u op een rijtje gezet:

 

1. U toont uw bedrijfscultuur

Door te investeren in luxe kantoormeubelen toont u ook dat u om uw medewerkers geeft en het beste voor hen wilt. U kiest voor kwaliteit voor uw bedrijf en hanteert een bepaalde bedrijfscultuur, maar dat hoort dan natuurlijk ook uit te stralen naar uw kantoorinrichting.

 

2. U maakt uw medewerkers productiever

Kies voor ergonomische kantoormeubelen om het werkcomfort te verbeteren de typische kantoorkwaaltjes buitenspel te zetten. Aanpasbare en kwalitatieve luxe kantoormeubelen verminderen de lichamelijke klachten in rug, schouders, nek en polsen. Als uw medewerkers zich goed voelen op kantoor, komt dat bovendien hun productiviteit ten goede.

 

3. U zorgt voor een boost voor uw imago

Met luxe kantoormeubelen zorgt u voor een boost voor uw imago en uitstraling. Zeker als uw bedrijf zich richt op het hogere segment qua producten of dienstverlening, zijn luxe kantoormeubelen een absolute must voor dat gevoel van exclusiviteit.

 

Overdaad schaadt: zo houdt u het simpel

Een klassevol kantoor beschikt meestal over voldoende ruimte en licht. Kies dus zorgvuldig de juiste verlichting uit, zowel om productief bij te werken als om te ontspannen tijdens de middagpauze. Ga zoveel mogelijk voor natuurlijk licht. Natuurlijk is het ook belangrijk dat het kantoor aangenaam is om de hele dag in te werken. Laat daarom steeds voldoende vrije ruimte zodat uw kantoorruimte geen bekrompen gevoel geeft en er in alle comfort gewerkt kan worden.

Luxe kantoormeubelen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, absolute comfort en vaak technologische hoogstandjes of uniek design. Daarnaast moet u zeker rekening houden met de akoestiek, bijvoorbeeld met behulp van akoestische en geluiddempende wandpanelen. Om de inrichting van uw kantoorruimte niet te overdadig te maken, kiest u beter voor een aantal soberdere kantoormeubelen gecombineerd met een paar unieke eyecatchers. Ga bijvoorbeeld voor robuuste, maar kwalitatieve bureau’s en bureaustoelen uit luxueuze materialen en vul aan met een designlamp die het geheel een originele uitstraling geeft.

Toch kan u uw kantoorruimte in verschillende stijlen inrichten met luxe kantoormeubelen. Een kantoor met een klassieke stijl heeft als basis vaak met hout afgewerkte wanden, sierelementen in het plafond en een houten vloer. Boekenkasten, bureaus, planken en tafels met een retrolook geven een stijlvolle indruk, maar kunnen perfect voldoen aan de huidige vereisten en ergonomische standaarden.

Zeer populair tegenwoordig is de kantoorinrichting met industriële look, vooral als uw bedrijf gevestigd is in een voormalig industrieel pand of fabrieksgebouw. Deze kantoorruimte heeft een robuuste uitstraling met natuurlijke materialen, zichtbare leidingen en vaak onafgewerkte muren. Gaat u voor deze stijl, besteed dan extra aandacht aan details en kies voor luxe kantoormeubelen om het geheel een elegante look te geven. Combineer met stijlvolle accessoires en hoogstaande technologische apparaten.

 

Hulp nodig met uw kantoorinrichting?

Heeft u geen idee waar te beginnen om uw kantoorinrichtingen een moderne look te geven? Brand New Office heeft niet alleen een webshop waar u 24/24 kan bestellen, maar op aanvraag komen wij ook bij u langs voor advies op maat voor uw kantoorinrichting.

Tijdens het eerste gesprek worden uw wensen besproken en ons concept toegelicht. Op basis van een .dwg plan bekijken we de ruimte die u beschikbaar heeft. Zo wordt het makkelijker om de juiste producten te kiezen voor uw ruimte en oppervlakte en geven we gepast advies over uw kantoorinrichting. Op basis van het .dwg plan en uw keuze van producten maken we een 2D- of 3D-tekening op. Daar vindt u voorbeelden van mogelijke indelingen waaruit u kan kiezen. Dit overlopen we samen met u waarna u beslist met welke meubelen u verder gaat.

 

Uw luxe kantoormeubelen bij Brand New Office

We schenken uitgebreid aandacht aan het uitzoeken van de geschikte meubels voor uw kantoorruimte. Samen slaan we de handen in elkaar om op zoek te gaan naar niet alleen de geschikte stijl, maar ook de geschikte producten. Met een snelle levertermijn en kwaliteitsgarantie bent u altijd aan het juiste adres bij ons. We helpen u niet alleen met het aankleden van uw kantoorruimte, maar kunnen ook helpen bij het inrichten van praktijkruimtes, hotels, inkomhallen, cafetaria of zelfs wachtruimtes.

 

Neem contact op met onze klantenservice om uw adviesmoment aan te vragen of laat vrijblijvend een offerte opmaken voor de benodigde kantoormeubelen.