KlantDekempeneer NV Machelen
Jaar2022
SectorWegenbouw

Brand New Office mocht de volledige kantoorinrichting bij Dekempeneer voor zijn rekening nemen: van werkplek tot vergaderruimte. Het bedrijf is gespecialiseerd in openbare en private werken en wegenbouw sinds 1975.

Stijlvolle ontvangstbalie Mdd Tera met ledverlichting

De ontvangstruimte is hét visitekaartje van je onderneming. Een mooie ontvangstbalie en uitnodigende stoelen zijn dus een must. Dekempeneer koos daarom voor de stijlvolle toonbank van Mdd Tera. Deze ontvangstbalie met op maat gemaakte inbouwkasten en twee led-modules verleidt met haar mysterie en elegantie. De balie meet ongeveer 320 cm en heeft de nodige uitstraling!

De verhoogde led-bladen met veiligheidsglas zijn voorzien van ingebouwde verlichting en lokt bezoekers moeiteloos naar jouw receptie!

Operationele en elegante bureaus

Er werd gekozen voor grote bureaus met extra aangebouwde ladeblokken om het blad te verlengen. Zo kunnen de medewerkers van Dekempeneer hun plannen volledig ontvouwen en zichtbaar maken aan de eindklant. De elegante Ultom Modi bureaus zijn bureaucombinaties op het allerhoogste niveau. De functionele Ogi U hoekbureaus zijn beschikbaar in vele kleuren en vormen de perfecte combinatie van design en kwaliteit. De werkbladen hebben een hoogwaardige melamine coating.

 

Benieuwd hoe jouw bureauruimte eruit kan zien? Voor grotere projecten, maakt Brand New Office 2D- of 3D-tekeningen zodat je de ingerichte ruimte kan visualiseren. Handig!

Ruime vergadertafels 

Dekempeneer en Brand New Office kozen voor grote Impuls vergadertafels van Mdd voor de inrichting van de meeting rooms. Een grote vergadertafel is zowel handig voor interne meetings als om klanten te ontvangen. Er werd gekozen voor een op maat gemaakte vergadertafel van 560 x 140 cm. Bovendien werd de tafel voorzien van de nodige kabelgoten met Mediabox (elektrificatie). De tafel werd gecombineerd met de praktische Every ergonomische bureaustoelen, van de Duitse fabrikant Interstuhl. Op deze comfortabele en degelijke stoelen kan je probleemloos urenlang vergaderen!