KlantDi Lengo Vastgoed Vosselaar
Jaar2021
SectorImmobilliën

Brand New Office mocht de volledige inrichting van Di Legno Vastgoed voor zijn rekening nemen: van werkplek tot vergaderruimte.

Design werkplekken en minimalistische opbergkasten

Open space werkplekken zijn alomtegenwoordig in een modern kantoor. Om werknemers toch voldoende privacy te geven en hun concentratie te bevorderen, werden de bureaus bij Di Legno voorzien van het nodige comfort.

 

De werkruimte werd ingericht met Narbutas Nova design bureau-eilanden en minimalistische Boxi Tower opbergkasten om de bureaus van elkaar te scheiden. Hierdoor hebben de medewerkers voldoende privacy om rustig en geconcentreerd te werken. Daarnaast werden de bureaus voorzien van akoestische scheidingswanden in Velito-stof, de ideale geluidsdempers! Deze vilten wol is beschikbaar in tal van kleuren.

 

Om het geheel helemaal af te werken werden alle kabels en stopcontacten netjes opgeborgen in kabelmanden onder de bureaus.

Ergonomische bureaustoelen met foam zitvlak van BNO!

Een ergonomische bureaustoel is een absolute prioriteit om comfortabel te kunnen werken en lichamelijke klachten te verminderen. Bovendien boost hij je productiviteit!

De werknemers van Di Legno Vastgoed kunnen soms lange werkdagen hebben. Daarom was het belangrijk om iedereen te voorzien van kwalitatieve ergonomische bureaustoelen voor het ultieme comfort. Brand New Office heeft fantastische ergonomische bureaustoelen met armleuning, een foam zitvlak en automatische gewichtsinstelling in zijn assortiment. De stoelen zijn van het eigen merk BNO en zijn uitermate geschikt om meerdere uren op te zitten, zonder last te krijgen van spier-, nek- of rugpijn.

Ruime vergadertafels 

Grote vergadertafels zijn zowel handig om klanten te ontvangen als om interne meetings te houden. Brand New Office heeft ervoor gezorgd dat alle vergadertafels voorzien werden van praktische kabelgoten met Mediabox (elektrificatie).

Di Legno Vastgoed koos zowel voor vergadertafels in combinatie met de stoffen Kick Ivy vintage vergaderstoelen als de houten Normann Copenhagen My Chair stoelen, afgewerkt in zwart fineerhout. Beide combinaties blijken bijzonder stijlvol en geslaagd!