• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Boxi Tower opbergkasten
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Narbutas Boxi Tower opbergkasten

Minimalistische stijl - onbeperkte mogelijkheden met Narbutas Boxi Tower opbergkasten


Een comfortabele en moderne werkomgeving moet zowel ergonomisch als hightech zijn en tegelijkertijd goed georganiseerd. Het is het beste om ervoor te zorgen dat uw kantoorbenodigdheden en persoonlijke bezittingen binnen handbereik zijn, maar u niet in de weg zitten. Hierdoor kunnen werknemers een gepersonaliseerde werkplek creëren die hen een comfortabel gevoel geeft.

De Boxi opslagtoren is een eenvoudige en universele oplossing die is ontworpen voor alle kantoorbenodigdheden voor de dagelijkse behoeften op kantoor. Een gesloten opslagtoren maakt een individuele werkplek overzichtelijk en aantrekkelijk. De Boxi cargokast is beschikbaar in 3 verschillende maten en modellen. 

Voor zowel teamwerk als voor het individu

Boxi kasten is een universeel kantooropslagsysteem dat is ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen, zodat u uw kantoorruimte goed georganiseerd kunt houden en functionele opslag van verschillende items voor zowel grote teams als de meest veeleisende behoeften van individuen kunt garanderen. 

Flexibele indeling van werkruimtes


Kies een gewenste torenhoogte: een 740 mm opslagtoren kan dienen als een uitbreiding op een bureau met vaste hoogte, terwijl 1090 mm of 1200 mm opties een geweldige aanvulling zijn op de zit-sta bureaus of kunnen worden gebruikt als een scheidingswand voor de werkruimte. De Boxi-opslagtorens kunnen zowel rechts als links worden geconfigureerd, zodat ze gemakkelijk opnieuw kunnen worden gerangschikt als u besluit de indeling van de werkruimte te wijzigen.

Visuele veelzijdigheid


De Boxi Tower opbergkasten hebben een minimalistische stijl en passen perfect in een verscheidenheid aan kantoorinterieurs en dienen tegelijkertijd als een opvallende toevoeging aan uw werkruimte. Boxi kan worden gebruikt als een universele opslagcontainer en introduceert een speelse toets in de kantoorruimte. Mix en match verschillende melamine covers of gebruik een plantenbak om de Boxi-opslagtorens te transformeren in groene eilanden met bloeiend groen, wat een geweldige manier is voor werknemers om hun ogen te laten rusten tijdens een pauze.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Narbutas Boxi Tower opbergkasten vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Narbutas meubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Narbutas voor Narbutas
Materiaal:
 18 mm MFC (melamine) met 1 mm ABS-rand
Maten model 1: 80d x 42b, H=74 cm, model 2: 80d x 42b, H=109 cm, model 3: 80d x 42b, H=109 cm 
Kleur: zie bijlage

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Choice roldeurkasten