• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Jazz akoestische werkplek met banken
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Narbutas Jazz akoestische werkplek met banken

Akoestisch comfort op uw kantoor met de Narbutas Jazz akoestische werkplek met banken!

Moderne open kantoren bevorderen communicatie, samenwerking en creativiteit op de werkvloer. Deze open spaces hebben echter ook hun nadelen: ongewenste ruis of geluiden die concentratieproblemen veroorzaken. Deze verminderen de werkprestaties en hebben een negatieve invloed op de gezondheid. Wij bieden een oplossingen met de Jazz akoestische werkplek dat niet alleen voor akoestisch comfort zorgt voor de werknemers en bezoekers op kantoor, maar ook individuele werkgebieden vormt in een open ruimte. De akoestische hub is de stille zone in je werkomgeving voor gesprekken, ideeënontwikkeling, individueel werk of gewoon voor recreatie. JAZZ Silent Box bestaat uit akoestische wanden die geluiden absorberen.

Het karkas van akoestische wanden zijn gemaakt van spaanplaat en vezelspaanderplaten van gemiddelde dichtheid, bedekt met een speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant. De stof bestaat uit 88% wol, 12% polyamide en is een echte kwaliteit stof. Deze versie is uitgerust met hoge banken en optioneel met een werktafel.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp:  Christina Strand et Niels Hvass voor Narbutas
Materiaal:
 88% Wol, 12% Polyamide, spaanplaat en vezelspaanderplaten, speciaal schuim aan de buitenkant en akoestisch schuim aan de binnenkant
Maten:  H: 142 x B:250 x D:181
Zitlmaat bank:
40cm
Kleur: zie bijlage

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werjdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten. Narbutas Jazz akoestische werkplek met banken