• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Sitland Cell akoestische bank
Levertijd +- 20 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sitland Cell akoestische bank

De Sitland Cell akoestische bank is een akoestisch zitmeubel, waardoor u in wachtruimtes of vergaderruimtes zonder geluid kan zitten.

Dankzij zijn hoge rug schermt hij de inzittende af waardoor men ontspannen en comfortabel kan werken of communiceren met elkaar. De Cell geluiddempende sofa kan geleverd worden met beuken poten of zonder poten. Bijkomend bij de 2-zitsbank kan men ook de stoel met hoge- en lage rugleuning bestellen. De hoge sofa's werden gemaakt uit een hoge kwaliteit stof(vilt) waarvan de samenstelling zuivere wol 75% en 25% polyamide is. De Cell van Sitland werd gemaakt door Fiorenzo Dorigo - Massimo Dorigo - Luca Garbet. Als optie kan men een rond tafeltje bijbestellen. Deze Cell banken kunnen zowel in de privésfeer als publieke secotors gebruikt worden. Voor meer informatie helpen onze professionele adviseurs u verder op onderstaande link 'Vraag ons u op te bellen'.

Ontwerp: Fiorenzo Dorigo - Massimo Dorigo - Luca Garbet voor Sitland 
Maten: 139h x 156b x 69d cm
Zitmaat: 44 cm
Materiaal: vilt stof zuivere wol 75% en 25% polyamid, poten in beuk

Sitland is de eerste Italiaanse fabrikant van bureaustoelen en kantoormeubelen in openbare ruimten. Hun kantoormeubilair wordt ontworpen door bekende en gerenommeerde designers van over de hele wereld. De productie van hun design meubelen gebeurt in Italië zelf, en daar zijn ze best trots op. Sinds 1977 werd het internationale prestigieus merk Sitland geconsolideerd in een onderzoek naar de techniek en de technologie van de toekomst. Hierdoor moeten ze constant hun grenzen verleggen en zijn ze sinds kort met hun nieuw ambitieuze Sit & Mouve gamma begonnen. Sitland staat voor ergonomisch zitten, functionele meubelen, esthetische producten met een onweerstaanbaar design! Bovendien produceren ze meubelen die aandacht en respect voor het milieu hebben op het gebied van eco-compatibiliteit. Dit italiaanse Topmerk is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen, directie bureaustoelen, zetels en canapées voor uw ontvangstruimte, akoestische zitoplossingen, vergaderstoelen of conferentiestoelen.

Sitland Cell akoestische bank