KlantBrinks Security Machelen
Jaar2019
SectorSecurity

Voor securitybedrijf Brink’s mocht Brand New Office de volledige inrichting van de kantoorruimte voor zijn rekening nemen: van metalen lockers tot werkplekken met Tower-kasten.

Vergaderzaal met Mdd-bezoekersstoelen

De compacte vergaderzaal werd ingericht met een Ogi vergadertafel van 280 x 110 cm en bijpassende Gaya-vergaderstoelen zonder armleuning, van dezelfde fabrikant.

Veilige archivering met afsluitbare kasten

Voor de archivering van hun mappen en administratie werd er gekozen voor de stevige Mdd Basic hoge archiefkasten van 183 cm. De kasten zijn afsluitbaar en dus zeer handig voor de archivering van gevoelige documenten.

 

Cargokasten: de ideale afscheiding

Om een afscheiding te voorzien tussen de gang en de werkposten, werd er gekozen voor cargokasten. De strakke en veelzijdige Ogi Y bureaus zijn uitgerust met akoestische scheidingswanden voor meer privacy en om de communicatie op de werkvloer te verbeteren.

 

Ergonomische bureaustoelen voor het ultieme comfort

Veiligheidsbedrijf Brink’s Solutions koos voor ergonomische bureaustoelen van ons eigen merk BNO. Deze stoelen met armleuning werden speciaal ontworpen voor Brand New Office en zijn één van onze bestsellers! Ergonomische bureaustoelen zijn dan ook een must in elk modern kantoor. Ze bevorderen de productiviteit van je werknemers en verminderen lichamelijke klachten. Hierdoor zullen medewerkers minder snel ziekteverlof moeten nemen. Een win-win voor beide partijen!