KlantAll Yields
Jaar2020
SectorVastgoed • In samenwerking met Effect

Brand New Office mocht, in samenwerking met projectinrichters en architecten van Effect, de kantoorinrichting voorzien voor All Yield, een Brussels vastgoedagentschap. De ruimtes werden ingericht met New School barkrukken, Ogi Wood tafels, hoge eettafels, bureau-eilanden en ergonomische BNO-bureaustoelen.

Eetruimte met hoge tafels en barkrukken

De eetruimte werd ingericht met de New School barkrukken van Mdd. Deze zijn beschikbaar in verschillende keuren, stoffen en maten. De veelzijdige hoge Ogi Wood tafels met houten poten en melamine blad zijn ideaal als eettafel of vergadertafel. Ze maken het mogelijk om de inrichting van elk kantoor te organiseren en te veranderen. De tafels zijn beschikbaar in tal van kleuren zoals berk, wengé, eik, walnoot, antraciet, wit of cacao. Naast vergader- of eettafel, kunnen deze hoge tafels ook als statafel in de horeca gebruikt worden of in de refter van je zaak.

 

Werkruimte met bureau-eilanden en ergonomische bureaustoelen

Voor de werkruimte werd geopteerd voor losstaande Mdd Ogi M bureaus en bureau-eilanden Ogi M. Deze werden gecombineerd met de BNO Ergo 5 bureaustoelen met extra dik zitkussen. De ergonomische bureaustoelen van ons eigen merk BNO zijn toppers van formaat!

Ergonomische bureaustoelen op kantoor zijn prioritair. Zeker wanneer je medewerkers veel uren achter hun computer doorbrengen en lang op hun stoel moeten zitten. Met een ergonomische stoel, voorkom je spier-, rug- en nekklachten. Je medewerkers zullen bovendien productiever zijn, genieten van een verhoogd lichamelijk comfort en liever naar kantoor komen.

De bureau-eilanden zijn te gebruiken als enkel bureau voor een individuele werkplek maar kunnen ook perfect als meervoudig designbureau dienen voor grotere teams. En ook qua cable management zit je goed met de Ogi M bureaus. Een standaard aluminium kabeldoorvoer of een doorvoer met mediabox met plugins en stopcontacten? De Ogi meubelsystemen bieden een oplossing voor elke opstelling!