• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi M bureau bench
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi M bureau bench

De Mdd Ogi M bureau bench is op veel manieren te combineren en passen zich aan uw situatie aan.

Ze zijn niet alleen te gebruiken als individuele werkplek maar ook als meervoudige design bureau of bureau eilanden voor grotere teams.

De Mdd OGI Metal bureaus maken het mogelijk om de inrichting van elk kantoor te organiseren en te veranderen. Een breed scala aan bureaus in verschillende maten maakt het mogelijk om enkele en meerdere werkplekken te creëren. De eenvoudige vormen van de kantoormeubelen creëren harmonie en orde, hierdoor kunt u zich beter concentreren op uw werk.

Deze Mdd OGI M bureaus van de Poolse fabrikant kan men in verschillende maten kiezen gaande van: 120-140-160cm tot 180cm. Dit meubelsysteem omvat individuele bureau, eilandbureaus en bureaus met een dressoir. Het blad is beschikbaar in verschillende kleuren zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit. Het frame en de poten bestaat uit wit metaal, antraciet, zwart of in aluminium kleur. 

Dit houten bureau heeft ook heel wat "Cable management": een gewone kabeldoorvoer in aluminium of een kabeldoorvoer met mediabox die stopcontacten en 'plugin's' heeft. Wel, het Mdd OGI Wood meubelsysteem biedt een oplossing voor elke opstelling. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw OGI bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 161d x 74h cm
Kleur: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit        

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Mdd Ogi M bureau bench