• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi Wood hoge tafels
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi Wood hoge tafels

De Mdd Ogi Wood hoge tafels maken het mogelijk om de inrichting van elk kantoor te organiseren en te veranderen.

Een breed scala aan statafels in verschillende maten maakt het mogelijk om enkele en meerdere werkplekken te creëren. De eenvoudige vormen van de kantoormeubelen creëren harmonie en orde, hierdoor kunt u zich beter concentreren op uw werk.

Deze Mdd Ogi W hoge tafels van de Poolse fabrikant kan men in verschillende maten kiezen gaande van: 120-140 tot 160cm. Het blad is beschikbaar in verschillende kleuren zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit. Het frame bestaat uit wit metaal, antraciet, zwart of in aluminium kleur. Door de essenhouten asbenen brengt dit meubelsysteem u iets dichter bij de natuur!

De statafels kunnen ook gebruikt worden als vergadertafel, hoge tafel in een Horeca-zaak of gewoon als tafel in de cafetaria of refter van uw onderneming!

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi hoge tafels en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl, poten uit essenhout.
Maten: 120/140/160b x 70d x 74h cm
Kleur: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen             
  

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd Valde, Mdd ZigZag, Mdd Tera, Mdd Organic, Mdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi Wood hoge tafels