• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Hoge tafels
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Hoge tafels

Bent u op zoek naar een Mdd hoge tafel om aan te eten of te vergaderen?

U bent hiervoor bij Brand New Office aan het juiste adres, want wij bieden een gevarieerd aanbod aan bartafels en hoge tafels in vele kleuren en maten.

De Mdd Hoge tafels zijn afgewerkt in E1-spaanplaat met melaminecoating en een metalen poot. De bartafels zijn zeer praktisch op feesten, cafetaria's, eetgelegenheden of zelfs gewoon om op te vergaderen in uw kantoor. 

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ogi-Y kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi bureaus en werk binnen 15dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Klik hier om meer producten van dit merk te ontdekken      

Ontwerp: MDD
Materiaal:
E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, 
Maten: 120/160/180L x 50/70D x 110h 

Over het merk:

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.  Mdd hoge tafel