Welke kleur wordt uw toonbank?

  • Geplaatst op
  • Door Mike De Coster
Welke kleur wordt uw toonbank?

Het kiezen van de juiste kleur van uw toonbank is van cruciaal belang voor de algehele uitstraling en beleving van uw bedrijfsruimte. Bij Brand New Office begrijpen we hoe kleur de esthetiek kan beïnvloeden, en daarom vertellen wij u hier meer over.

Houten toonbank

Er zijn veel mogelijkheden met hout, denk aan het type hout, de afwerking, vorm, enzovoorts. Hierdoor is een houten toonbank geschikt voor veel soorten bedrijven.

 

Een houten toonbank kan bijvoorbeeld een warm en authentiek gevoel toevoegen aan de ruimte. Dat past goed bij ambachtelijke producten en is dan ook ideaal voor bakkerijen en boetieks met handgemaakte producten.

 

Hout kan ook een natuurlijke touch geven, het laat u denken aan duurzaamheid en biologisch. Hierdoor is een houten toonbank ook geschikt voor bijvoorbeeld natuurwinkels.

 

 

Witte Toonbank

Wit straalt eenvoud en moderniteit uit. Het is ideaal voor technologie winkels, kledingzaken of cosmetica winkels die een strak en modern imago willen uitstralen.

Een witte toonbank biedt een canvas voor het tentoonstellen van producten, en verlicht elke omgeving met een frisse, heldere ambiance.

 

Naast dat een witte toonbank uiterst geschikt is voor de commerciële sector, is het ook een goede keuze voor apotheken en drogisterijen. Wit heeft vaak een schone en nette uitstraling, wat zeker gewenst is in de gezondheidssector.

 

 

Zwarte Toonbank

Als u op zoek bent naar een toonbank die luxe en elegantie uitstraalt, is zwart de ideale keuze. Zwart staat voor stijl en verfijning en kan een gevoel van luxe toevoegen aan elke winkelomgeving.

 

Een zwarte toonbank creëert een groter contrast met uw (lichte) producten of ruimte. Of het nu gaat om een horlogezaak, een exclusieve juwelier of een galerij, een zwarte toonbank voegt een vleugje glamour toe aan uw ruimte.

 

 

Marmeren toonbank

Marmer is al eeuwenlang een symbool van luxe en prestige en wordt vaak geassocieerd met high-end winkels of chocolatiers. Een toonbank met een marmeren afwerking straalt een gevoel van verfijning en exclusiviteit uit en trekt onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers.

 

Met de unieke aderpatronen en glanzende afwerking voegt marmer een vleugje elegantie toe aan elke winkelruimte en creëert het een onvergetelijke indruk op uw klanten.

 

 

 

Kies uw perfecte toonbank kleur

Of u nu voor de warme uitstraling van hout, de frisheid van wit, de elegantie van zwart of de luxe van marmer kiest, het is belangrijk om de keuze voor een toonbank af te stemmen op de algehele uitstraling en de doelgroep van de winkel.

 

Het assortiment van Brand New Office omvat een variëteit aan kleuren en materialen van topmerken zoals MDD en Ultom, zodat u de perfecte sfeer voor uw onderneming kunt creëren.

 

Onze toonbanken collectie is voornamelijk gericht op kantoren. Ga voor kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail met onze toonbanken.

Ontdek ze hier!

 

 

Krijg gratis advies

Heeft u hulp nodig met de juiste kleur voor uw toonbank uit te zoeken? Ons team aan experts staat voor u klaar om mee te denken.

Neem direct contact op.