KlantCo.Station Gent
Jaar2018
SectorVerhuur workspaces

Brand New Office mocht voor Co.Station de inrichting van meer dan 130 professionele werkplekken voorzien en koos voor designbureaus, ergonomische bureaustoelen en handige opbergkasten.

Maatwerk

Voor de grote vergaderzaal werd een conferentietafel op maat gemaakt van 600 op 120 cm. Daarbij werd er rekening gehouden met de nodige kabeldoorgangen en mediaboxen. Deze zijn ideaal om slordige kabels uit het zicht te houden. De ergonomische vergaderstoelen met armleuning, zijn van ons eigen label BNO.

 

Eigen merk BNO

Brand New Office liet deze stoel speciaal ontwerpen voor de projectmarkt, maar deze designstoel is ook perfect inzetbaar voor horecagelegenheden, kantoren of gewoon voor bij jou thuis. Door zijn ergonomische stoffen of plastic zitting en zijn houten poten, is deze robuuste stoel bestand tegen een stootje. De designstoel van Brand New Office is beschikbaar in zwart of wit en een grijze stof.

 

Ergonomie en design in 1

De Interstuhl Every bureaustoel met zwart frame is bij Brand New Office de best verkochte stoel. Hij combineert dan ook moeiteloos moderne ergonomie en een representatief design. De rugleuning is vervaardigd uit een fijne netbespanning en heeft een hoogwaardig synchroonmechanisme met automatische lichaamsgewichtsinstelling. Ideaal voor werkruimtes waar mensen op verschillende plekken werken. De stoel hoeft zo niet telkens opnieuw ingesteld te worden. Bovendien is deze bureaustoel direct uit voorraad leverbaar (in het zwart) en beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

 

Ladeblok met zitkussen

Om de werkplekken te voorzien van extra ruimte, werd er gekozen voor verrijdbare ladeblokken. Deze zijn ideaal om hangmappen in op te bergen of andere administratieve documenten of spullen die je aan het oog wil onttrekken. Bovenop de ladeblokken is een zacht zitkussen voorzien. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft extra dynamiek aan de ladeblokken en de werkruimte. De ladeblokken kunnen bovendien vergrendeld worden door middel van een slot.