Kies voor een statafel op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Mike De Coster
Kies voor een statafel op kantoor


De hele dag door zittend werken is achterhaald. Een moderne werkplek vraagt om modern kantoormeubilair, zoals ergonomische zit-statafels. Dit geeft medewerkers de mogelijkheid tot fysieke afwisseling wanneer ze werken. En een betere houding werkt een hogere productiviteit en een hoger concentratievermogen in de hand. Ook rug-, schouder- en nekklachten kun je vaarwel zeggen.

Dynamisch werken met een zit-statafel

De meeste mensen brengen het grootste deel van hun werkdag zittend door. Dit kan na een tijd belastend zijn voor het lichaam, met rug-, schouder- en nekklachten tot gevolg. Wil je ergonomisch verantwoord werken, dan is het aangeraden om je zithouding voldoende af te wisselen met een staande houding. Dankzij een statafel kan je dit proces in balans brengen en dynamisch werken. Je zal meer staan waardoor je lichaam een betere doorbloeding krijgt. Daarnaast zal je merken dat je productiviteit én je concentratievermogen een boost krijgt. En dit komt je werkzaamheden alleen maar ten goede. Ook fysieke ongemakken worden tot een minimum gereduceerd.

 

 

Ergonomische houding

Een verstelbaar bureau is essentieel voor een goede ergonomie op kantoor. Daarom biedt Brand New Office verschillende (elektrisch) verstelbare bureaus aan. Ideaal voor op kantoor of voor je eigen home office. Want ook wanneer je van thuis uit werkt, mag je een goede ergonomie niet uit het oog verliezen.

 

Brand New Office weet als geen ander hoe er tegenwoordig gefocust wordt op het welzijn van medewerkers en denkt ergonomie door tot in de kleinste details. De ideale kantoorinrichting is een mix van design, ergonomie en dynamisch werken. De innovatieve, elektrisch in hoogte verstelbare kantoortafels die we aanbieden hebben een design dat een uitstekende ondersteuning biedt. Bovendien hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Hoe gebruik je een zit-statafel?

Met een zit-stabureau kan je zowel zittend als staand werken. Die fysieke afwisseling in werkhouding is ideaal voor een optimale ergonomie. Je kan de werkhoogte van de statafel traploos elektrisch of manueel verstellen, naargelang je eigen behoefte, of de taken die je wil uitvoeren. Van gefocust zittend werken, tot staand een belletje doen met een leverancier: met een statafel kan het allemaal.

 

 

Wat is de impact van een zit-statafel op je onderneming?

Zoals je hierboven al kon lezen, heeft een zit-statafel een positieve impact op de lichamelijke houding en de productiviteit van werknemers. Daarnaast verbeteren zulke bureaus het imago van je onderneming. Bedrijven die volop inzetten op het welzijn van medewerkers door middel van ergonomisch meubilair, worden als dynamisch ervaren. Dit lijdt tot een betere interactie tussen collega’s, een informelere sfeer en een vrijer contact onderling.

 

 

Assortiment BNO

Een ergonomisch en functioneel zit-stabureausysteem maakt het gemakkelijk om productief te zijn. Het zit-sta-principe houdt je lichaam in beweging en je geest scherper. Maak je keuze uit het brede scala aan oplossingen van Brand New Office. De elektrisch in hoogte verstelbare bureaus zijn makkelijk op te zetten, makkelijk in gebruik én makkelijk om langere tijd productief te blijven. Niets dan voordelen dus. Kies diegene die het meest geschikt is voor jouw werkruimte of kantooromgeving. Wat dacht je van het Narbutas Easy zit-stabureau? Dit elektrisch verstelbare systeem kan je gebruiken als enkel bureau, maar evengoed als eilandbureau. Of het manueel verstelbare Mdd Drive bureau? De hoogteregelaar zorgt voor een soepele overgang van zittende naar staande positie. Ideaal voor jouw home office! Ook het compacte en hoogwaardige Mdd Compact Drive elektrische zit-stabureau met inklapbare poten maakt deze statafel zeer geschikt voor eender welk thuiskantoor. De elektrisch verstelbare ConSet zit-statafel is ook een ergonomische topper van formaat. Zijn cable management is bovendien ideaal om je kabels te beheren.

 

Naast ergonomische en verstelbare zit-statafels, heeft BNO ook een uitgebreid assortiment aan ergonomische zit-stakrukken.

 

 

Accessoires

Een modern bureau moet voldoen aan moderne behoeften. Daarom zijn de verstelbare bureaus die Brand New Office aanbiedt, uit te breiden met enkele handige opties, zoals een mediabox of kabelgoten voor al je devices. Aan cable management hoeft er namelijk geen gebrek te zijn. Kies je voor gewone kabeldoorvoeren in aluminium, een kabeldoorvoer met mediabox (stopcontacten en plugins) of horizontale en verticale kabelgoten?

 

 

Gratis levering

Bestel je een statafel met een waarde vanaf 750 euro, dan wordt deze gratis geleverd. Vanaf een waarde van 1500 euro, komen de monteurs van Brand New Office jouw statafel zelfs ter plaatse installeren.

 

Koop je een statafel bij BNO, dan kan je rekenen op kwaliteit, ergonomie en design. Wij streven naar een verhoogd werkcomfort en dito productiviteit voor iedere werknemer.

 

Realiseer snel je nieuwe kantoorinrichting en geniet binnen de 15 werkdagen van een werkomgeving die design en kwaliteit ademt!