• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ConSet zit-/sta bureaus 501-49
Levertijd 2-3 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ConSet zit-/sta bureaus 501-49

ConSet zit-/sta-tafels 501-49 zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en hebben een elegante ronde pootbasis uitgerust met een telescopische eindstang die kan worden aangepast in stappen van 10 cm, van 116 cm tot 176 cm breed. Hoewel het frame alleen is voorzien van een verbindingsstang, is het zeer stabiel en ook uitgerust met een veiligheidsvoorziening. Max. Laadvermogen is 100 kg voor de 2-voet tafel!

De elektrische bureaus zijn in hoogte verstelbaar tussen 65-125 cm en zijn is FSC-gecertificeerd. Bovendien is het FSC-label een garantie dat dieren en planten worden beschermd en mensen die in het bos werken training, veiligheid en eerlijke lonen hebben ontvangen. De ergonomische bureaubladen zijn beschikbaar in walnoot en wit.

Verder heeft de ergonomische tafel een kabelgoot zodat u uw kabels kunt beheren. Het zit-sta frame is verkrijgbaar in zwart, zilver en wit. Het frame wordt geleverd in een enkele doos om verzending en montage te vergemakkelijken.

Vanaf € 750 is de levering van goederen gratis. Vanaf 1500 € bestelling (netto waarde), wordt de montage inbegrepen en ter plaatse uitgevoerd door ons montageteam, gespecialiseerd in meubels. De verpakking wordt teruggenomen en u bent verzekerd van een goede installatie van uw meubels. Bestel uw ConSet zit / sta-tafels 501-49 en werk binnen 15 dagen in een omgeving die kwaliteit uitstraalt.


Ontwerper: ConSet
Materiaal: melamine, staal en laminaat
Afmetingen: 120/140/160/180 / 200L x 80p x 65-125h cm
Kleur: zie foto

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen    

Ergonomie is essentieel en zal dat ook altijd blijven, maar in het verleden bestond de ergonomie van zit- / sta-tafels met elektrische hoogteverstelling niet in de kantoorindeling. We zullen de komende jaren echter niet meer zonder kunnen, de zit / sta-tafels zullen de standaardstandaard zijn voor de ontwikkeling van nieuwe kantoren, omdat we steeds meer het goede nastreven werknemers zijn. De filosofie van conset is het combineren van "ergonomie en flexibiliteit". Conset biedt een enorme selectie computertafels, bureaus en vergadertafels, niet alleen zit- / sta-tafels. We denken aan ergonomie in elk detail, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van roltafels, met een optionele oplaadbare batterij of een handige en innovatieve kantelaanpassing, waardoor een nieuwe standaard voor flexibiliteit wordt gecreëerd. Wanneer u een Conset-tafel aanschaft, weet u zeker waar u voor betaalt. We werken altijd volgens onze bedrijfsfilosofie - om innovatieve bureaus met elektrische hoogteverstelling te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden kwaliteitstafels met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kortom een ​​relatief bescheiden investering. ConSet zit-/sta-tafels 501-49