KlantRecticel
Jaar2020
SectorIsolatie-oplossingen voor bouwprofessionals • In samenwerking met Effect

Brand New Office mocht, in samenwerking met projectinrichters en architecten van Effect, het kantoor van Recticel voorzien van akoestische phone-boots, modulaire poefs van Bazalto en een Ogi-bartafel met BNO-barkrukken.

Narbutas Silent room akoestische box

“Een kamer in een kamer” is de ideale manier om geluidsafleidingen op afstand te houden en de productiviteit van je medewerkers te boosten.
Met de Narbutas Silent room akoestische box creëer je een oase van stilte midden in een modern kantoor. Deze kantooroplossing maakte concentratie op het werk nog nooit zo eenvoudig. Je werknemers kunnen zich tijdens telefoongesprekken, videocalls of creatieve taken concentreren zonder anderen af ​​te leiden. Deze stille werkplek zorgt voor binnenluchtkwaliteit en akoestisch en visueel comfort. De hermetische deur en het plafond zorgen voor een uitstekende isolatie en de binnenpanelen hebben uitmuntende geluidsabsorberende eigenschappen waardoor echo’s probleemloos geëlimineerd worden. Vaarwel lawaai en chaos, welkom rust en stilte!

 

Eetruimte met hoge tafels en barkrukken

De eetruimte van Recticel werd ingericht met BNO Lounge barkrukken die in verschillende hoogtes beschikbaar zijn en direct uit voorraad geleverd kunnen worden. De hoge Ogi Wood tafels met houten poten en melamine blad zijn ideaal als eettafel of vergadertafel. Ook hier werd er gelet op akoestiek. De zijwanden van de eetruimte zijn bekleed met mos. De natuurlijke planten absorberen achtergrondgeluid en vormen een esthetische barrière tussen meerdere functionele ruimtes. Naast hun geluiddempende functie, zijn de met mos beklede wandpanelen ook gewoon erg decoratief.

 

Modulaire zitpoefs Bazalto

De Bazalto modulaire poefs geven de ruimtes bij Recticel extra dynamiek. Ze zijn erg geschikt voor loungeruimtes of chillout zones maar ook voor ontvangstruimtes. De modulaire zitpoefs kunnen vrij worden gecombineerd. Een handig systeem maakt verschillende samenstellingen mogelijk. De poefs zijn ook zeer mooi in combinatie met de bijzettafels van Bazalto.