• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Bazalto modulaire poef
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Folder:
Mdd Bazalto modulaire poef

De Mdd Bazalto modulaire poef 

is ideaal voor in moderne kantoren waar de communicatie niet alleen verloopt in de vorm van vergaderzalen. De relatie tussen werknemers en de mogelijkheid om te ontspannen in een bedrijf is van vitaal belang. Dit is perfect mogelijk met de Mdd Bazalto zitpoefs, die vrij kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van de behoeften. Doormiddel van een handig systeem zijn de poefs in verschillende samenstellingen aan elkaar te koppelen. 

Ze zijn ontworpen voor chilloutzones, loungeruimten, maar ze zijn ook ideaal in de openbare wachtkamer of in een entreehal. De modulaire poefs van Mdd zijn beschikbaar in twee verschillende hoogten die fungeren als zit- en rugleuning. De onregelmatige vorm van het designmeubilair werd geïnspireerd op zeshoekige steen van Giant's Causeway uit Noord-Ierland. 

De structuur van het lichaam werd gemaakt van spaanplaat uit 18mm en 28mm. Het lichaam werd bedekt met stoffering Atlantic bestaande uit 100% polyester of een afwasbare Vita stof die bestaat uit 50%, Polyester 50% Katoen. De onderkant van de zitpoef werden afgewerkt met zes voetdoppen van Ø 30mm met een aanpassingsbereik van 15mm.

Ontwerp: Andreas Krob voor Mdd
Maten lage poef: 45 H cm, hoge poef: 74 H cm
Materiaal: spaanplaat uit 18mm en 28mm, Atlantic bestaande uit 100% polyester of een afwasbare Vita stof die bestaat uit 50%, Polyester 50% Katoen.

     
Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.  

Mdd Bazalto modulaire poef