• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Narbutas Easy zit sta bureau elektrisch
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Narbutas Easy zit sta bureau elektrisch

Narbutas Easy zit sta bureau elektrisch maakt het gemakkelijk om productief te zijn!

Een ergonomisch en functioneel zit-sta bureausysteem is beschikbaar als enkele bureaus of eilandbureaus. Maak een keuze uit ons brede scala aan oplossingen om een ​​elektrisch in hoogte verstelbaar bureau op te zetten dat het meest geschikt is voor uw werkruimte. Eenvoudig te kiezen, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk om langere tijd productief te blijven.

Eenvoudige aanpassing


De Easy-bureaus zijn ontworpen voor ergonomische en dynamische werkstations waarmee u uw positie eenvoudig kunt wijzigen van zitten naar staan(68-118cm). Dit houdt je lichaam in beweging en je geest scherper. U kunt de hoogte van het bureau aanpassen met een druk op een knop van de bediening onder het bureau. 

PIEZO anti-collision technologie


Een bureau wordt vaak omringd door andere objecten. Terwijl een in hoogte verstelbaar bureau in beweging is, kan het per ongeluk tegen een kast botsen als u het helemaal naar beneden laat zakken. Om dit te voorkomen, stopt de kolom met 2 niveaus automatisch de beweging van het bureau als die een obstakel op zijn pad detecteert. Op hardware gebaseerde "PIEZO anti-collision-oplossing" beperkt materiële schade in het geval dat een bureau tegen een solide object botst.

Stabiliteit van ergonomisch bureau


Werkposten met twee bureaus zijn een uitstekende oplossing voor het combineren van werkstations. De gedeelde poot van de zit-sta bureaus zorgt voor maximale stabiliteit van de verbonden bureaus.

Bureaus die de bewegingsvrijheid van de gebruiker niet beperken


Bureaus met T-vormige poten hebben een duidelijk voordeel ten opzichte van andere soorten bureaus: ze bieden een ruimere ruimte onder en rond het bureau. T-EASY-bureaus zijn ideaal voor het creëren van een dynamische werkomgeving waarin het uitgevoerde werk met langere werkperiodes een ergonomische, elektrisch verstelbare bureau vereisen.  De gebruikers kunnen hun houding kunnen veranderen met behulp van het zit-sta-principe.

Kabelbeheer

Verder bieden we ook een bureau met kabelgeleiding of kabelbeheer om alle kabels netjes weg te werken. Het kantoormeubilair van Narbutas biedt vele mogelijkheden!

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Ook kan u op aanvraag anders stoffen of kleuren aanvragen alsook andere kleurcombinaties. Bovendien worden de design meubelen binnen de 20 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Ontwerp: Narbutas
Materiaal:
 Spaanplaat en vezelspaanderplaten, Mdf en metaal.
Maten bureaublad: H: 68-118cm x B:120/140/160/180cm x D:80/161cm

Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat reeds langer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteits-kantoormeubelen nodig voor de beste prijs, wat ook echt de belangrijkste focus van dit bedrijf werd.

Narbutas produceert modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzame kantoormeubelen en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen. 

Tegenwoordig worden open-space werkplekken steeds populairder. Ze verbeteren de communicatie tussen collega's en maken optimaal gebruik van de ruimte. Het belangrijkste nadeel van deze open werkplekken is echter lawaai en deze lawaaierige omgeving schaadt de kwaliteit van het werk dat moeilijk, vermoeiend en stressvol wordt. We presenteren akoestische scheidingssystemen, die het geluidsprobleem in open werkruimten effectief oplossen. Het is een ideale keuze voor het creëren van individuele werkplekken, zelfs in zeer grote kantoren. Akoestische wanden zorgen voor privacy, verminderen het omgevingsgeluid, terwijl het de mogelijkheid biedt om collega's te zien en zonder grenzen met hen te communiceren. Het grootste voordeel is de mobiliteit en functionaliteit van de panelen. De akoestische scheidingssystemen kunnen ook universeel op de werkbladen gemonteerd worden , of kunnen verticaal op de vloer worden geplaatst. De dikte van de schermen is 38 mm. Ze zijn bekleed met geluiddempende materialen die kunnen worden afgedekt met vilten wol of polyesterweefsel. 

Akoestische wandsystemen bieden de mogelijkheid om de ruimte efficiënt en snel te gebruiken. Bovendien draagt het ook bij aan de stijl van het kantoor, waardoor werknemers zich goed kunnen voelen en goed kunnen werken.

Brand New Office is officieel dealer van Narbutas en kan alle kantoormeubelen van dit merk verkrijgen. Bovendien worden de design meubelen binnen de 15 werkdagen geleverd en eventueel opgebouwd door onze specialisten.

Narbutas Easy zit sta bureau elektrisch