• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi Drive dubbelbureaus manueel verstelbaar
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi Drive dubbelbureaus manueel verstelbaar

Mdd Ogi Drive dubbelbureaus manueel verstelbaar: in een modern kantoor is een hoogwaardige werkplek van cruciaal belang. Dit DRIVE in hoogte verstelbaar meubelsysteem van Mdd voldoet aan hoge eisen qua ergonomie en heeft een representatieve uitstraling. Dit ergonomisch DRIVE sta-bureau benches kunnen in  verschillende maten gekozen worden gaande van 120-140-160cm tot 180cm. DRIVE manueel bureau maakt dynamisch werken mogelijk, zittend of staand! U kunt de werkhoogte trapeloos verstellen van 65cm naar 100cm.

Optioneel is het mogelijk om een mediabox in uw bureau te laten inbrengen en kabelgoten bij te bestellen. Dit bureau is ergonomisch een topper! Ergonomisch is dit meubelsysteem een topper omdat u de kabels weg te werken, en het bureau in hoogte verstelbaar is! Verschillende maten benches zijn beschikbaar in dit DRIVE Gamma. Het blad van de DRIVE verstelbare eilanden zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals Eik, Wengé, Berk, antraciet, aluminium en Wit. Het frame bestaat uit een wit metalen kleur. Bestel vandaag nog uw ergonomisch bureau bij Brand New Office om staand te kunnen werken!

Brand New Office kan alles van Mdd aanbieden omdat we 'Premium dealer' van deze systeemmeubel fabrikant zijn. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw MDD bureau en werk binnen 15 werkdagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. 

Ontwerp:  Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 169d x 65-100h cm
Kleur: zie bijlagenium

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen  
    

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi Drive dubbelbureaus manueel verstelbaar