• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi-V kantoormeubilair
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi-V kantoormeubilair

Mdd Ogi-V kantoormeubilair is ideaal voor zowel kleine als grote kantoren. Iedere denkbare combinatie voor uw kantoorinrichting is mogelijk met de enkel bureau's of dubbel bureau's van MDD. Het bureaublad bestaat uit E1-spaanplaat met melaminecoating dat beschikbaar is in negen verschillende kleuren. De poten in kunnen in drie verschillende kleuren gekozen worden. Het veelzijdige meubelsysteem bezit allerlei functionele en ergonomische details.

Optioneel kan u kiezen voor weggewerkte kabelgoten die ervoor zorgen dat al uw snoeren netjes opgeruimd zijn bij deze Ogi-V kantoormeubilair: een gewone kabeldoorvoer in plastiek op het uiteinde van uw werkblad, een kabeldoorvoer in aluminium in het midden van uw werkblad of u kan ook opteren voor een Mediabox in het midden van uw werkblad waarin plugin's(Rj45, USB, HDMI) en stopcontacten inzitten. Met het uitgebreide Ogi-V programma van Mdd krijgt uw kantoor een strakke uitstraling. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi-V Bureau met aanbouw en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 80d x 74h cm 
Kleur: Aluminium, Wit, Berk, Wengé, Eik, Beuk, Walnoot, antraciet en Cacao      

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen        
Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi-V kantoormeubilair