• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mdd Ogi-V kantoormeubilair

Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi-V kantoormeubilair

Mdd Ogi-V kantoormeubilair is ideaal voor zowel kleine als grote kantoren. Iedere denkbare combinatie voor uw kantoorinrichting is mogelijk met de enkel bureau's of dubbel bureau's van MDD. Het bureaublad bestaat uit E1-spaanplaat met melaminecoating dat beschikbaar is in negen verschillende kleuren. De poten in kunnen in drie verschillende kleuren gekozen worden. Het veelzijdige meubelsysteem bezit allerlei functionele en ergonomische details. Optioneel kan u kiezen voor weggewerkte kabelgoten die ervoor zorgen dat al uw snoeren netjes opgeruimd zijn bij deze Ogi-V kantoormeubilair: een gewone kabeldoorvoer in plastiek op het uiteinde van uw werkblad, een kabeldoorvoer in aluminium in het midden van uw werkblad of u kan ook opteren voor een Mediabox in het midden van uw werkblad waarin plugin's(Rj45, USB, HDMI) en stopcontacten inzitten. Met het uitgebreide Ogi-V programma van Mdd krijgt uw kantoor een strakke uitstraling. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Ogi-V Bureau met aanbouw en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 120/140/160/180b x 80d x 74h cm 
Kleur: Aluminium, Wit, Berk, Wengé, Eik, Beuk, Walnoot, antraciet en Cacao      

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail.
Vraag ons u op te bellen        
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Ogi-V kantoormeubilair 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen