• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Ogi-Q bureau met lowboard
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Ogi-Q bureau met lowboard

Het Mdd Ogi-Q bureau met lowboard meubelsysteem voldoet aan hoge eisen qua ergonomie en heeft een representatieve uitstraling. Deze Ogi-Q bureau van de fabrikant Mdd heeft een werkblad van 160 of 180cm lang!. De Zig Zag receptiebalie en de Zig-zag kasten vormen samen met de praktische tafels van het OGI_Q kantoormeubilair een perfecte werkplek. Het OGI-Q gamma omvat individuele bureau, bureaus in L-vorm eilandbureaus en bureaus met een lowbord of dressoir. Het blad van de Ogi-Q kantoormeubelen van MDD is beschikbaar in verschillende kleuren zoals eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit. Het frame bestaat uit wit metaal, antraciet of in aluminium kleur.

Voor projectteams en callcenters is het ideaal om te werken met bureau eilanden, wel met de OGI-Q bureau eilanden kan u bureaus met elkaar verbinden en werken in opstellingen tot meer dan 10 personen! De Lowboard bureaus of bureaus met dressoir zijn geschikt voor leidinggevend personeel. Deze bureaus zijn ook te verkrijgen in eilanden en kunnen met elkaar verbonden worden. Dit bureau van MDD heeft ook heel wat "Cable management": een gewone kabeldoorvoer in aluminium of een kabeldoorvoer met mediabox die stopcontacten en 'plugin's' heeft.Wel, het Ogi-Q meubelsysteem biedt een oplossing voor elke opstelling.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de OGI kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw OGI bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.


Ontwerp: Zbigniew Kostrzewa
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl.
Maten: 160/180lx 80d x 74h cm
Kleur: eik, wengé, berk, aluminium, walnoot, cacao, eik, antraciet en wit

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen   

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt. Mdd Ogi-Q bureau met lowboard