• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Standard Hoog ladeblok
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Standard Hoog ladeblok

Mdd Standard Hoog ladeblok is beschikbaar in negen verschillende kleuren zoals beuk, eik, wit, walnoot, wengé, berk, antraciet, aluminium en cacao. Dit is een ladenblok op tafelhoogte waarmee u extra werkruimte creëert. U kan kiezen tussen 4-deurs ladenblok of 2-deurs ladenblok met een hangmappensysteem met 4 of 2 metalen lades, waarvan 1 pennenlade. De Basic tafelhoge ladenblokken voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Deze ladenblokken werden vervaardigd uit melamine en hebben respectievelijk 2 of 4 metalen schuiven. Bovendien hebben ze een mechanisme waardoor de lades zacht sluiten. Deze ladenblokken hebben de hoogte van uw werkplek waarmee u extra werkruimte creëert. Let wel op, dit is enkel geldig op de bureaus van Mdd. De ladenblokken zijn afgewerkt in dezelfde kleur. 

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de design kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw ladeblokken en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: 
MDD
Materiaal: 
melamine en metaal
Maten:  
40b x 80d x 74h cm
Kleur: 
beuk, eik, wit, walnoot, wengé, berk, aluminium en cacao 

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen 
  Vraag ons u op te bellen     
    
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Standard Hoog ladeblok