• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Standaard ladeblok met 3 laden
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Standaard ladeblok met 3 laden

De Mdd Standaard ladeblok met 3 laden is snel leverbaar en voldoen aan hoge eisen qua ergonomie en hebben een representatieve uitstraling. Deze Standard ladeblokken werden vervaardigd uit melamine en hebben een mechanisme waardoor ze zacht sluiten. U kunt kiezen tussen een ladeblok met drie laden(metalen lade met pennenlade + 2 laden) of een ladeblok met een hangmappensysteem(lmetalen ade met pennenlade en hangmappen lade) . Bovendien zijn deze ladekasten op wielen aflsuitbaar. U kan de kleuren van de ladeblokken van Mdd zelf samenstellen: zijkant en bovenkant/voorkant in dezelfde of een verschillende kleur. Bestel vandaag nog uw Standard ladeblok bij Brand New Office!

Ontwerp: MDD
Materiaal: melamine
Maten:  40b x 58,6d x 59h cm
Kleur: beuk, eik, wit, walnoot, wengé, berk, aluminium, antraciet en cacao

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen        
Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd denken na over de behoeften van onze klanten en voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubelen van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd meubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten, toonbanken voor ontvangstruimtes of kasten: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Mdd Standaard ladeblok met 3 laden