• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Mdd Verrijdbare lage opbergkast
Levertijd 15 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mdd Verrijdbare lage opbergkast

Deze Mdd Verrijdbare lage opbergkast werd vervaardigd uit 18mm MFC melamine en de top van de kast bevat zelfs een 28mm dikke melamineplaat. De fronten en romp van de Mdd kwaliteitskasten zijn maar liefst in negen verschillende kleuren verkrijgbaar(Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, aluminium, antraciet) zodat U de nodige kleur aan uw kantoor kan geven. 

U kunt kiezen tussen twee verschillende verschillende versies: een versie met de 3 lades links of een versie met de 3 lades rechts. Deze Mdd Mobile managerial storage is ideaal als ladeblok en extra opbergruimte onder of naast uw bureau. Bovendien heeft hij als extra troef dat de grote opbergkast verrijdbaar is. Deze mobiele ladekasten passen perfect bij elk MDD meubelsysteem en zijn zelfs combineerbaar met elk ander meubelsysteem.

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Basic kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw design kantoormeubilair en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: MDD
Materiaal: melamine, Mdf
Maten120b x 43d x 60h cm
Kleur: Eik, wit, wengé, berk, cacao, walnoot, beuk, aluminium, antraciet

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen

Mdd is momenteel een van de bekendste fabrikanten in design kantoormeubelen. Met de kantoormeubilair kan men een volledig kantoor inrichten: van een ontvangstbalie tot een directie bureau. Het is goed te weten dat alleen de juiste omstandigheden en belangrijke creaties de ontwikkeling en groei kunnen bevorderen. Bij het ontwerpen van al de MDD producten denken we altijd na over de behoeften van onze klanten en de voortdurend veranderende marktverwachtingen. Kantoormeubilair van MDD worden niet alleen gekenmerkt door de high-class technologie maar ook voor hun uitstekende kwaliteit en eigentijds design. De Mdd kantoormeubelen hebben ook een grote diversiteit aan producten met ergonomische eigenschappen die perfect inbzetbaar zijn in alle werkomstandigheden. Een directiebureau voor een leidingevende positie zoals het Mdd Mito directie bureau, werkplekken en eilanden voor callcenters of grote projecten zoals Mdd Ogi of Mdd Yan, tal van toonbanken voor ontvangstruimtes zoals Mdd ValdeMdd ZigZagMdd TeraMdd OrganicMdd Linea of Mdd Wave of kasten en lockers: het Mdd kantoormeubilair heeft het allemaal! Wenst u een bureau, kast, vergadertafel of toonbank op maat? Contacteer ons en wij vinden gegarandeerd een oplossing voor u. Brand New Office is officieel verdeler van het merk voor de BeNeLux regio. Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw Mdd bureaus en werk binnen 15 dagen in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt."Mdd Verrijdbare lage opbergkast