• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Modi bureau met opleg-dressoir
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Modi bureau met opleg-dressoir

De elegante Ultom Modi bureaus met opleg-dressoir zijn een bureaucombinatie op het allerhoogste niveau.

Melamine, gelakt melamine, fineer hout of zwartglazen bladen onderstrepen de kwaliteit van dit meubelsysteem. Het is mogelijk om de Modi bureaus in verschillende kleuren te verkrijgen; van Zebrano hout tot Wengé hout of een zwart glazen blad. Het royale bureau is met zijn 200 tot 245cm lengte x 180cm breedte  ideaal voor het directiekantoor.

U kunt kiezen uit twee concepten namelijk met gesloten oplegdressoir of open dressoir. Hieronder kan u de fotos terugvinden die dat duidelijker maken. De Modi bureaus met lowboard kunnen zowel links als rechts gemonteerd worden. Ultom MODI bureaus is een bureau met een klassieke uitstraling die het verleden niet vergeet, maar wel met een knipoog naar de toekomt door zijn moderne en minimalistische afwerking!

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Modi kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw bureaus en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: L.Marcolin, Boccato-Gigante-Zambusi voor ULTOM
Materiaal: hoogwaardig melamine, krasvast 18mm dik of veiligheidsglas van 12mm dik
Maten gesloten oplegdressoir: 200/220b x 180d x 74h cm opendressoir: 225/245b x 180d x 74h cm
Kleur: zwart melamine, Wengé melamine, Zebrano melamine, zwart gelakt, wit gelakt, fineerhout of zwartglas

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

Ultom Modi bureau met opleg-dressoir