• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Modi kasten
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Modi kasten

De elegante Ultom Modi kasten van Ultom zijn een bureaucombinatie op het allerhoogste niveau.

Melamine, gelakt melamine of fineer houten deuren onderstrepen de kwaliteit van dit meubelsysteem. Het is mogelijk om de Modi opbergkasten in verschillende kleuren te verkrijgen; van Zebrano hout tot Wengé hout of een in fineer afgewerkte archiefkast. De royale kasten zijn met zijn 170 tot 270cm lengte x 148cm breedte ideaal voor het directiekantoor. Hieronder kan u een aantal foto's terugvinden die dat duidelijker maken.

De Modi kasten hebben op de zijkant de mogelijkheid om zaken in op te bergen, u kan het zelfs gebruiken als boekenrek! Ultom MODI is een meubelsysteem met een klassieke uitstraling die het verleden niet vergeet, maar wel met een knipoog naar de toekomt door zijn moderne en minimalistische afwerking!

Vanaf 750€ goederenwaarde leveren we de Ultom Modi kantoormeubelen vrachtvrij en vanaf 1.500€ netto goederenwaarde bouwen onze professionele monteurs alles op. Bestel vandaag nog uw bureaus en werk binnenkort in een omgeving dat de nodige design en kwaliteit uitstraalt.

Ontwerp: L.Marcolin, Boccato-Gigante-Zambusi voor ULTOM
Materiaal: hoogwaardig melamine of fineer
Maten kleine kast :170b x 45d x 148h cm, midden kast: : 220b x 45d x 148h cm, brede kast: 270b x 45d x 148h cm  
Kleur: zwart melamine, Wengé melamine, Zebrano melamine, zwart gelakt, wit gelakt, fineerhout 

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken!

Ultom Modi kasten