• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
ULTOM Friday Bureau - groot
Levertijd 6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
ULTOM Friday Bureau - groot

De Ultom Friday grote bureaus zijn er twee verschillende afmetingen: 220 x 80cm en 260 x 80cm met een voetsteun in wit gepolierd! 

Uw computertoren of ander apparatuur passen perfect achter de deur van de ruime onderkast, die bovenin een afsluitbare lade met pennenvak heeft. Ook de Friday bureaus van de Italiaanse topfabrikant Ultom hebben optioneel aan de smalle kant praktische stopcontacten en netwerkaansluitingen((stopcontacten 2 x Schuko + 2 x RJ45)) en kunt u kiezen voor een poot in chroom.

De Friday Ultom bureaus worden in een rechter en linker uitvoering aangeboden. LET WEL OP, wij nemen als vertrekpunt als u achter het bureau zit (dus ladeblok links of rechts van u als u achter het bureau zit).  De integratie van de ergonomische, technologische en sensorische aspecten die de werkomgeving bepalen zijn wel een pluspunt bij deze kantoormeubelen. Verder heeft de Ultom Friday een specifieke functionele karakter gecombineerd met de mogelijkheid om uw werkplek te karakteriseren met zintuiglijke prikkeling: licht en geluid.

Minimale architectuur is de ideale term die we kunnen geven aan de Ultom Friday bureaus. Bestel dit design bureau bij Brand New Office!


Ontwerp: ULTOM
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminelaag, rubber, voet in gepolierd aluminium of chroom
Maten: 220l of 260l x 80d x 75h cm
Kleur melamine: grijs 
Kleur mat gelakt:
zie bijlage
 

Alle kantoormeubelen van Ultom worden gemaakt binnen het bedrijf zelf, met de traditionele machines voor de bewerking van hout bijgestaan door de meest moderne en geavanceerde computergestuurde apparatuur. Ultom werkt alleen met de beste experts ambachtslieden en voor alle grondstoffen schenkt men bijzondere aandacht voor de kwaliteit en hun oorsprong. De design meubelen worden ook milieubewust gekozen en dit altijd in overeenstemming met de Europese regelgeving die betrekkingheeft tot de kwaliteit en de veiligheid. De volgende kantoormeubelen verdelen wij bij Brand New Office: toonbanken, kasten, ergonomische bureaus, ladeblokken, rekken, bibliotheken, directiebureaus, bureau eilanden en of receptiebalies. De bekendste artikels van Ultom zijn, de Isotta bureaus, Friday bureaus, Modi directie bureaus en de Twist toonbanken! 

Ultom Friday Bureau - groot