• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziScreen kamerscherm
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziScreen kamerscherm

Buzzispace BuzziScreen kamerscherm van 200cm hoog: 

Het kamerscherm is met een knal terug in de mode! De BuzziScreen is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen. Het kan bijvoorbeeld oneindig worden verlengd: met het handige, gerecycleerde rits systeem kunt u eenvoudig panelen toevoegen. Net als bij andere BuzziSpace-producten kunt u voorwerpen, foto's of letters op het scherm vastpinnen, en natuurlijk werkt het ook als geluidsabsorptie. Verdeel uw kantoor of kamer zoals u wilt, waar u maar wilt!

Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziScreen scheidingswanden decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof.

Deze BuzziScreen akoestische scheidingswanden bestaan in 2 verschillende maten:

2-delige scheidingswand van 200h x 160b cm en een aanbouwscherm van 200h x 80b cm. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren. Indien u wenst komen wij ter plaatse een professionele geluidsstudie maken voor de ruimte waar de geluiden reflecteren of versterken.

U kan ook ook kiezen voor een Bicolor paneel voor een meerprijs (op aanvraag) per paneel. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten 2-delige scheidingswand: 200h x 160b, aanbouwscherm: 200h x 80b cm
Kleur: Grijs, antraciet, blauw, groen, geel, beige, rood, oranje en roos

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    

n kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziScreen kamerscherm