• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Glimakra Limbus akoestisch scherm
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Glimakra Limbus akoestisch scherm

De Glimakra Limbus akoestische schermen zijn beschikbaar in drie maten wat de mogelijkheid geeft om de wanden met elkaar te combineren. De volgende maten zijn beschikbaar: Small H 120cm, Medium H 140cm, Large H 180cm. Bovendien staan deze akoestische wanden op een verchroomde voet wat deze wand de nodige design uitstraling geeft. Deze scheidingswanden kunnen zowel privé bij u thuis als professioneel gebruikt worden op kantoor, in uw winkel of zelfs in uw Horecazaak(Hotels, restaurants, café). Dit decoratieve scherm brengt niet alleen rust in het vertrek maar geeft de nodige kleur op de werkvloer wat voor een extra dynamiek zorgt. Zijn geluidsdempende werking(getest volgens ISO-norm SS-EN 11654 voor geluidsabsorbtie) doet hier wonderen! De stof Blazer is gemaakt van een Camira stof en is zeer geschikt voor het maken van panelen. Anders stoffen, of combinaties van verschillende kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Voor een realistische weergave van de kleur kan u ons altijd stalen opvragen. Die sturen wij dan met veel plezier op.

Ontwerp: Team Glimakra voor Glimakra
Materiaal:  Camira stof, 8mm MDF frame in hout, 100% recycleerbaar
Maten Small H120x B80/120 x 40D cm , Medium H140 x B80/120x 40Dcm, Large H180 x B80/120 x 40D cm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
De Glimakra producten zijn bedoeld om comfort op de werkplek te creëren. Met comfort bedoelen we een rustige omgeving waar geluid en licht gedempt worden en voor een privé-sfeer zorgen op de werkplek. Voorts is Glimkra gekend voor haar geluiddempende wanden, akoestische werkplekken, design scheidingswanden in aangename vormen en kleuren. Niet enkel de functie telt bij Glimakra maar ook het ontwerp en design spelen een rol! Glimakra heeft flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en staat voor zowel kwaliteit als milieu. Glimakra is een Zweedse fabrikant en het merk staat bekend om de mooie afwerking van de producten; niet voor niets wordt dit product alleen met mooie stofsoorten geleverd, zoals stoffen van Camira, Gabriel en Kvadrat. Alle producten van Glimakra worden geleverd in een kleur naar keuze; u ontvangt dus altijd een product op maat! Glimakra ALP akoestische panelen