• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Glimakra Wannabetree kamerscherm
Levertijd 4-6 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Glimakra Wannabetree kamerscherm

De Glimakra Wannabetree kamerscherm heeft een decoratief en geluidsabsorberende functie. Als u op kantoor door de bomen het bos niet meer ziet, dan ligt dat misschien wel aan de heilzame werking van de Wannabetree scheidingswanden. Dit decoratieve kamerscherm brengt niet alleen rust in het vertrek maar verbergt ook alles wat beter onzichtbaar kan zijn, zoals bijvoorbeeld een zoemende printer. Zijn geluidsdempende werking(getest volgens ISO-norm SS-EN 11654 voor geluidsabsorbtie) doet hier wonderen! Hierdoor is de Wannabetree ook ideaal als afscheiding tussen werkplekken of in vergaderzalen en bedrijfsrestaurants. Doordat hij gemakkelijk handelbaar is kunnen vertrekken op ieder gewenst moment worden veranderd. De middel en grote modellen zijn met iedere grootte te verbinden, de extra grote scheidingswand is alleen te verbinden met de middel en grote versie. De stof Lucia is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en is zeer geschikt voor het maken van panelen. Anders stoffen, of combinaties van verschillende kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Bertil Harström voor Glimakra
Materiaal: De stof Lucia is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en is zeer geschikt voor het maken van panelen.
Maten M: 107h x 142b x 56dcm, L: 180h x 112b x 56dcm, XL: 209h x 124b x 56dcm
Kleur: Zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
De Glimakra producten zijn bedoeld om comfort op de werkplek te creëren. Met comfort bedoelen we een rustige omgeving waar geluid en licht gedempt worden en voor een privé-sfeer zorgen op de werkplek. Voorts is Glimkra gekend voor haar geluiddempende wanden, akoestische werkplekken, design scheidingswanden in aangename vormen en kleuren. Niet enkel de functie telt bij Glimakra maar ook het ontwerp en design spelen een rol! Glimakra heeft flexibiliteit, hoge kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en staat voor zowel kwaliteit als milieu. Glimakra is een Zweedse fabrikant en het merk staat bekend om de mooie afwerking van de producten; niet voor niets wordt dit product alleen met mooie stofsoorten geleverd, zoals stoffen van Camira, Gabriel en Kvadrat. Alle producten van Glimakra worden geleverd in een kleur naar keuze; u ontvangt dus altijd een product op maat! Glimakra Wannabetree kamerscherm