• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziBlinds Beach Scheidingswand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziBlinds Beach Scheidingswand

De BuzziSpace BuzziBlinds Beach Scheidingswanden zijn een creatie van Alain Gilles voor de Belgische fabrikant BuzziSpace en hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. Na hun lancering in 2011 groeiden de BuzziBlinds Classic al snel uit tot een succes als scheidingswanden voor open planruimten. De BuzziBlinds zijn geïnspireerd op modernistische architectuur. Hier doen de BuzziBlinds scheidingswanden decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. Deze BuzziBlinds akoestische scheidingswanden bestaan in een rechte versie of een gebogen versie.

Optioneel kan u de BuzziBlinds geluidsabsorberende kamerschermen verkrijgen op wieltjes. De vrijstaande scheidingswand bestaat uit een reeks van vijf draaibare akoestische wanddelen. Met een eenvoudige draai kunnen de schermen worden geopend of gesloten en de hoek kan vrij worden gekozen om privacy te creëren of om een meer open ruimte te creëren. Op die manier kunnen de gebruikers op elk ogenblik kiezen hoeveel privacy zij willen of nodig hebben om zich op een specifieke taak te kunnen concentreren.

Met deze New BuzziBlinds willen wij het mogelijk maken om meer persoonlijke ruimten te creëren die op ieders wensen zijn afgestemd. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren. Anders stoffen zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 160b x 150h cm, 160b x 180h cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    


In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziBlinds Beach Scheidingswanden