• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziBlinds Wedge Scheidingswand
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziBlinds Wedge Scheidingswand

BuzziSpace BuzziBlinds Wedge Scheidingswanden: Architectonische privacy


Draai de scheidingswanden zoals gewenst met deze vrijstaande ruimteverdeler. Met de akoestisch roterende jaloezieën kunt u gemakkelijk een verschillende mate van privacy creëren door een ruimte te openen of te sluiten. De BuzziSpace BuzziBlinds Wedge Scheidingswanden zijn een creatie van Alain Gilles voor de Belgische fabrikant BuzziSpace en hebben een decoratief en geluidsabsorberende functie. 

Maak een statement met deze akoestische panelen

BuzziBlinds beschikken over een unieke reeks vormen en v-cut-technologie voor extra visuele impact. De poot heeft een aluminium structuur en de Blinds zijn beschikbaar in 12 verschillende BuzziFelt kleuren. Personaliseer je BuzziBlinds met een extra laag stof of voeg wielen toe aan de basisplaat zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

De roterende jaloezieën bedekt met geluidabsorberend vilt zorgen voor volledige akoestische prestaties van alle kanten, waardoor dit de perfecte ruimteverdeler is. Met interne luchtspleten zijn de S-vormige aluminium lamellen speciaal ontworpen om geluidsgolven op te vangen, waardoor de geluidsoverdracht tussen zones wordt verminderd.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal: 100% gerecycleerde vilt stof(7.000 M).
Maten: 160b x 150h cm, 160b x 180h cm
Kleur: zie bijlage

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    


In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. BuzziSpace BuzziBlinds Wedge Scheidingswand