• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
GreenOffice Mos akoestische scheidingswand
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GreenOffice Mos akoestische scheidingswand

De Mos akoestische scheidingswand is een paneel bedekt met mos of gestabiliseerde Litchen, ingebed in een ovale metaalstructuur. Het is een scheidingswand die ideaal is voor grote binnenruimten, zoals werkvloeren, receptie- of conferentiezalen of evenementenhallen. De volledig gestabiliseerde natuurlijke planten absorberen achtergrondgeluid en dienen als een natuurlijke en esthetische barrière tussen verschillende functionele ruimten.

Beide zijden van de akoestische scheidingswand uit mos zijn bedekt met planten om te profiteren van hun geluidabsorptiekwaliteit en esthetiek. De indeling met de mobiele wanden is eenvoudig en maakt het mogelijk om elegante natuurlijke scheidingen te creëren door meerdere wanden te combineren.

Dit niet-allergene korstmos wordt ook rendieren-mos genoemd en groeit in de bossen van Noord-Europa (Scandinavië). Korstmos wordt uitsluitend met de hand geplukt door locale producenten volgens een zeer oude wijze en met respect voor de omgeving. Bij dagelijks gebruik komt dit mos prachtig tot zijn recht. De moswanden kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij!

De mosbollen van hoge kwaliteit worden met de hand geplukt in de Franse bossen en geven uw groenontwerp een trendy 3D-effect. Ze zijn beschikbaar in het groen, maar kunnen ook in verschillende kleuren (op aanvraag) verkregen worden en zullen snel de ideale partner worden van uw groencreatie. 

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD KORSTMOS of mosbollen:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: Korstmos(Lichen) of mosbollen, staal
Maten: Basis: 110 cm x 64 cm Hoogte: 200 cm
Kleuren: te bepalen

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Mos akoestische scheidingswand