• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
GreenOffice Island kader uit mos
Levertijd 8-12 dagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
GreenOffice Island kader uit mos

De Island kader uit mos worden gebruikt als schilderij of paneel op uw muur. Ze zijn gemaakt van echt gestabiliseerde mosbollen en platte mos. Mosbol is een van nature uit ronde en mooie grondstof en worden in het algemeen gebruikt om reliëf te creëren op een (gestabiliseerde) plantenwand, -kader of -schilderij. Gestabiliseerde platte mos wordt meestal gebruikt als basis voor een plantenwand. De mos kan ook op zich gebruikt worden als deel van uw groencreatie.

Platte mos kan worden vastgelijmd op de ondersteuning van uw plantenwand, -kaders of -schilderijen. Dit mos van hoge kwaliteit wordt met de hand geplukt in de Franse bossen en past perfect in een groencreatie. Onze collectie geeft een driedimensionale charmante en elegante toets aan uw interieur. Plantenschilderijen gemaakt op basis van mosbol, een van nature uit ronde en mooie grondstof! 

De mosbollen kunnen ook apart worden gebruikt als deel van uw groencreatie en zijn bovendien geluidsisolerend en volledig onderhoudsvrij! De omlijsting is standaard in het wit, maar kan ook op aanvraag in andere kleuren gekozen worden.

VOORDELEN VAN GESTABILISEERD MOS:

  • Volledig onderhoudsvrij (geen gesnoei, water of zon)
  • Is een hoogwaardig geluidsisolerend materiaal
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Niet giftig
  • Perfect te combineren met heel veel andere materialen
  • Vlamvertragend (in geval van brand)


Ontwerp:
GreenOffice
Materiaal: frame wit, gestabiliseerde mos en platte mos
Maten: 40h x 40lcm, 60h x 60lcm, 65h x 35lcm, 115h x 35lcm
Kleuren: apple

GreenOffice komt met een revolutionair concept op gebied van groencreaties.

GreenOffice biedt volledig natuurlijke, gestabiliseerde mosplanten aan die schoonheid combineren met zeer goede akoestische eigenschappen! Plantenstabilisatie is een geoctrooieerd en ecologisch proces waarbij het natuurlijke plantensap vervangen wordt door kunstmatig sap om op een zachtaardige manier het ontwikkelingsproces van de planten en bloemen te stoppen. GreenOffice ontdekte de schoonheid en de voordelen van gestabiliseerde planten tijdens zijn talrijke reizen naar bestemmingen over heel de wereld.

Design is zijn passie en daardoor kwam hij op het idee om gestabiliseerde plantelementen te combineren met voorwerpen uit het dagelijkse leven zoals schilderijen, wanden, tafels, pictogrammen, logo's, enzovoort. Wat hun producten zo bijzonder maakt, is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn. De GreenOffice-creaties hebben geen snoeiwerk, water of zon nodig. Dankzij een uniek stabilisatieproces zijn de planten bestand tegen externe elementen. Al deze combinaties van creaties in mos zijn perfect inzetbaar in hotels, een bar, restaurants, winkels, kantoorwereld of zelfs bij u thuis. Green Mood zorgt voor die lifestyle-toets waarnaar u op zoek bent!

Island kader uit mos