• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace Buzzidonut wand-en plafondelementen
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace Buzzidonut wand-en plafondelementen

Een smakelijke combinatie Buzzispace Buzzidonut wand-en plafondelementen

Het is leuk en functioneel. Dit geluidsabsorberende paneel met een centraal gat is een heerlijke oplossing om de akoestische eigenschappen van een ruimte te verbeteren. De slanke ronde vorm, standaard gestoffeerd of afgewerkt met een 3D-afdruk, is verkrijgbaar in alle kleuren van het BuzziSpace-spectrum. De BuzziDonut verbetert de akoestische eigenschappen van een ruimte.

Maak het je eigen

Gebouwd met hoogwaardige, geluidsabsorberende materialen om geluidscontrole te bieden, zowel aan het plafond als aan de muur, is dit akoestische paneel ontworpen voor elke moderne residentiële of commerciële ruimte. U kunt uw eigen BuzziDonut maken door te kiezen uit de verschillende 3D-patronen, maten en een breed scala aan stoffen. Gebruik de extra ruimte in het midden om een lichtbron toe te voegen voor extra verlichting(op aanvraag).

De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace 

zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten op aanvraag. De bevestigingsmaterialen zitten allemaal inclusief in de verpakking. Optioneel kan u kabels van 200cm of 500cm lengte bestellen.

Ontwerp: Alain Gilles voor BuzziSpace
Materiaal:  70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten: 80/100/120Ø cm
Hoogte: 50-200cm
Kleur: zie foto

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace Buzzidonut wand-en plafondelementen