• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm

Plantenbende met BuzziSpace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm:

Een laag in gedurfd groen in je interieur om een door de natuur geïnspireerde omgeving te creëren! Dit vrijstaande akoestische paneel brengt niet alleen het buitenleven naar binnen, maar minimaliseert ook afleiding van uw buren.

Even dimmen BuzziPlants geluidsabsorberend scherm


De zachte randen en ronde vorm verspreiden geluiden terwijl de structurele honingraatkarton, bedekt met akoestisch schuim, geluiden van zowel voor- als achterkant absorbeert, waardoor het de perfecte aanvulling en ruimteverdeler is om een uitgebalanceerde ruimte te creëren. De schermen zorgen voor privacy, rust en bescherming. Wat in kantoren, lobby's of entrees goed is voor de communicatie .De keerzijde maar van grote ruimtes is het geluidsniveau, dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Ook

Twee in een

Akoestisch paneel en ruimteverdeler: werk zonder onderbrekingen van collega's, creëer een flexibele muur tussen werkplekken. Van nature veelzijdig en combineert maar liefst drie factoren: geluidsabsorptie, design en een oppervlak om pinnen op te plakken!

Deze BuzziPlants mogen gezien worden op kantoor en zijn beschikbaar in drie verschillende versies: Doldi, Surf en Mobi. De BuzziPlants van ontwerper Anthony Duffeleer betekenen niet alleen een glimlach, het olijke trio zorgt voor een akoestische oplossing in elke ruimte dankzij zijn geluidsabsorberende BuzziFabric stoffen. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren.

Indien u wenst komen wij ter plaatse een professionele geluidsstudie maken voor de ruimte waar de geluiden reflecteren of versterken. Andere kleuren beschikbaar op aanvraag.

Ontwerp: Anthony Duffeleer voor BuzziSpace
Materiaal:  70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten: zie onder
Kleur: voir annexe

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm