• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm

Buzzispace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm zorgt voor privacy, rust en bescherming. Wat in kantoren, lobby's of entrees goed is voor de communicatie .De keerzijdemaar van grote ruimtes is het geluidsniveau, dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Ook handig aan deze Plants is dat je er dingen op kunt vastprikken.

Deze BuzziPlants mogen gezien worden op kantoor en zijn beschikbaar in drie verschillende versies: Doldi, Surf en Mobi. De BuzziPlants van ontwerper Anthony Duffeleer betekenen niet alleen een glimlach, het olijke trio zorgt voor een akoestische oplossing in elke ruimte dankzij zijn geluidsabsorberende BuzziFabric stoffen. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren.

Indien u wenst komen wij ter plaatse een professionele geluidsstudie maken voor de ruimte waar de geluiden reflecteren of versterken. Andere kleuren beschikbaar op aanvraag.

Ontwerp: Anthony Duffeleer voor BuzziSpace
Materiaal:  70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten: zie onder
Kleur: voir annexe

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
Vraag ons u op te bellen    
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziPlants geluidsabsorberend scherm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen