• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
BuzziSpace BuzziCactus akoestische schermen
Levertijd 3-4 weken
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
BuzziSpace BuzziCactus akoestische schermen

Buzzispace BuzziCactus akoestische schermen: 

Heb je privacy, rust of bescherming nodig? De BuzziCactus van BuzziSpace zijn de grappigste kamerschermen dat maar liefst drie factoren combineert: geluidsisolatie, design en een oppervlak dien u als prikbord kunt gebruiken. 

Dankzij de opvallende vorm en kleur kun je een statement maken, thuis of op kantoor. Zet uw BuzziCactus in direct zonlicht - het verdient het om gezien te worden!

Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziCactus geluidsabsorberende schermen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde wanden bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril.

Deze Buzzicactus akoestische kamerschermen bestaan in drie verschillende versies:

TexMex, Gringo, Taco. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschrikbaar in verschillende kleuren. Indien u wenst komen wij ter plaatse een professionele geluidsstudie maken voor de ruimte waar de geluiden reflecteren of versterken. Andere kleuren beschikbaar op aanvraag.

Ontwerp: Anthony Duffeleer voor BuzziSpace
Materiaal: 70% gerecycleerde wol, 25% polyacril, 5% andere
Maten TexMex: 170h x 81b cm, Gringo: 181h x 91b cm, Taco: 152h x 102bcm
Kleur: zie foto

Wij bellen u graag op voor meer informatie omtrent dit artikel. Klik op onderstaand icoon en laat uw gegevens achter via e-mail. 
  Vraag ons u op te bellen   
In kantoren, lobby's of entrees wordt in grote ruimtes gewerkt - wat goed is voor de communicatie maar ook een keerzijde heeft: het geluidsniveau. Dat maakt nerveus en is nadelig voor de gezondheid. De producten van BuzziSpace verbeteren uw werkomgeving, ze dempen geluiden op de werkplek! Overal om ons heen bevinden zich gladde wanden en glasoppervlakken die geluiden reflecteren en versterken. Hier doen de BuzziSpace artikelen decoratief hun werk: de geluidsabsorberend gevoerde objecten bestaan volledig uit gerecycleerde basismaterialen: 100% gerecycleerde vilt stof. De decoratieve geluidsvreters van de Belgische fabrikant BuzziSpace zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Dat maakt het meubel de perfecte toevoeging in woonruimtes, wachtkamers en restaurants. Maar de BuzziShade doet het ook prima op grootse evenementen. Buzzispace heeft geluiddempende wanden, decoratieve wanden, akoestische schermen, lampen, hanglampen, muurwanden en plafondwanden die isoleren en veel meer. Buzzispace BuzziCactus akoestische schermen